STER Advertentie
STER Advertentie

Schuldhulpcampagne #BlijfPositief gestart met wethouder Vliegenthart!

Schuldhulpcampagne #BlijfPositief gestart met wethouder Vliegenthart!

Donderdag 22 september 2016 - 15:31 uur

|

Door:

Kavita

De Amsterdamse schuldhulpcampagne #BlijfPositief is van start gegaan op FunX! Samen met de gemeente Amsterdam geven we je handige tips, tricks en echt hulp om beter met je financiële situatie om te gaan. De wethouder van Werk, Inkomen en Participatie, Arjan Vliegenthart, schoof aan bij Dyantha voor de officiële kick off! 

"Schulden zijn niet stoer en we moeten het ook zeker niet stoer maken. Het moet wel bespreekbaar gemaakt worden. Mensen die er niks aan doen, komen dieper in de problemen en kunnen geen toekomst opbouwen."

In Amsterdam lopen er volgens de wethouder ruim 15.000 jongeren rond met een schuld. "Een iets kleinere groep heeft echt problematische schulden en die proberen we ook te helpen. Als je echt uit de schulden wil komen, dan helpen we jou, maar dan moet je er wel wat voor doen."

De gemeente heeft een speciale website waar je alle belangrijke adressen voor schuldhulpverlening kan vinden. "Bij deze plekken kan je gewoon binnenlopen. Je moet je niet afvragen of je schulden daar wel groot genoeg voor zijn."

'Wethouder Vliegenthart: 'Aan het einde van mijn geld hield ik nog een stuk maand over'.'

Populair op FunX.nl

  • Jay Z betaalt advocaat voor familie waarvan 4-jarig kind onder schot werd gehouden

  • Man doet romantisch huwelijksaanzoek tijdens vlucht naar Aruba

  • 'Murder Mystery' verbeekt record op Netflix

  • Donald Trump: Geen excuses aan When They See Us-mannen

  • Social Talk: deze artiesten genieten van hun welverdiende vakantie

  • Waarom de woorden van XXXTentacion een jaar na zijn dood nog steeds voortleven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.29294-schuldhulpcampagne-blijfpositief-gestart-met-wethouder-vliegenhart"}