FunX Amsterdam

Make-upartieste Fadim Kurt: ''Bij Ronnie Flex hoef ik alleen wat glans weg te halen''

  1. Newschevron right
  2. Make-upartieste Fadim Kurt: ''Bij Ronnie Flex hoef ik alleen wat glans weg te halen''

Fadim Kurt is professioneel make-upartiest en heeft haar eigen YouTube-kanaal. Ze kwam langs bij Jouw Stad Amsterdam om te praten over haar passie en ze kon het uiteraard ook niet laten om FunX-dj Dyantha even een kleine make-over te geven.

Glam up!

Fadim komt uit Twente, maar is vooral te vinden in Amsterdam. Daar doet ze haar opleiding, heeft ze de meeste klussen en ook haar vriend woont in de buurt. Ze vlogt elke dag en is ook bezig met een nieuw project: Glam Up! Hierbij geeft ze andere YouTubers een make-over. Eerder was FamkeLouise al aan de beurt, maar ze verklapt ook dat Vonneke Bonneke door haar onder handen zal worden genomen.

Mannen

Bij make-up wordt er al snel gedacht aan vrouwen, maar ook mannen kunnen af en toe wat poeder gebruiken. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Fadim maakte al verschillende mannelijke artiesten op, zoals Ronnie Flex.

''Bij mannen doe ik nooit te veel. Misschien wat puistjes en wallen camoufleren, maar het is vooral belangrijk om de glans weg te halen als iemand een clip- of fotoshoot heeft. Anders krijg je één grote witte vlek.''

Ook Dyantha kreeg een kleine make-over! Bekijk hier het resultaat:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie