FunX Amsterdam

Zit je in de schulden? Zoek hulp bij de gemeente en los het samen op!

  1. Newschevron right
  2. Zit je in de schulden? Zoek hulp bij de gemeente en los het samen op!

Weer de zoveelste brief van je zorgverzekering of mobiele provider in de brievenbus? Weer hoofdpijn! Weer een brief op de stapel die steeds groter wordt, maar heb je dit niet zelf in de hand?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Budgetcoach

Praten over onze schulden doen we niet graag. Toch zit daar juist de oplossing en Jerra kan het weten. In de video vertelt de Amsterdammer aan FunX-reporter Jeansen dat hij een knop doorhakte en besloot om met een budgetcoach te praten over zijn schuldenproblematiek. "Ik heb het meteen aangepakt en binnen een maand bevroren de brieven van schuldeisers."

Wees op tijd

Jerra heeft leren dealen met een probleem en wijst achteraf vooral naar zichzelf. Schulden maak je zelf, dus je moet het volgens hem ook zelf oplossen: "Je kiest zelf voor schulden, dus wees er ook zelf op tijd bij. Dat scheelt je hoofdpijn."

Schuldhulpverlening

Woon jij in Amsterdam en zit jij ook in de problemen doordat de brieven van schuldeisers zich opstapelen? Blijf positief! Check de website van de gemeente Amsterdam of bel 020-2526000 en vraag waar schuldhulpverlening in jouw stadsdeel zit. Wil je liever direct een afspraak met een budgetcoach? Surf dan naar checkjecenten.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie