STER Advertentie

Ganja Yoga: stoned yogaoefeningen doen is een ding in Amsterdam

Maandag 14 mei 2018 - 19:31 uur

'Ganja yoga: eerst blowen, dan stoned de les in'

Adem diep in door je neus en adem weer uit door je mond. Stel je nu voor dat je een jointje rookt en daarna ontspannen yogaoefeningen gaat doen. Yes, Ganja Yoga bestaat en wordt gegeven in Amsterdam!

Ganja Yoga

Shay en Patrick wilden alles van Ganja Yoga weten en belden met lerares Ilma die de speciale yogalessen geeft. Ilma vertelde bij FunX onder andere dat de jonko's een half uur voor de les in een ontspannen sfeer worden gerookt met kaarslicht, wierook en een relaxte muziek. Daarna kan het rekken en strekken beginnen. Mocht je alvast in de stemming willen komen: smoke dan een jonko en luister naar de Ganja Yoga-playlist van Ilma.

Welke vormpjes blaas jij uit de rook bij een lesje Ganja Yoga?

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.37504-ganja-yoga-stoned-yogaoefeningen-doen-is-een-ding-in-amsterdam"}