STER Advertentie
STER Advertentie

Nog geen plannen voor Halloween? Bezoek het spookhuis in de Bijlmerbajes!

Nog geen plannen voor Halloween? Bezoek het spookhuis in de Bijlmerbajes!
Het Bajes Experiment

Vrijdag 19 oktober 2018 - 15:57 uur

|

Door:

Samantha

Het is bijna tijd voor de meest spookachtige tijd van het jaar: Halloween! Hoewel het feest hier in Nederland niet zo uitbundig wordt gevierd, zijn we toch niet vies van een beetje horror. Daarom wordt de Bijlmerbajes getransformeerd tot een angstaanjagend spookhuis. Je kunt er pas vanaf 25 tot en met 31 oktober heen, maar FunX-reporters Shaquille, Jeansen en Vanessa waren er al bij om iedereen een voorproefje te geven.

gestoorde gedetineerden

Het verhaal achter het spookhuis draait om gedetineerden waarop experimenten werden uitgeoefend om ze rustig te krijgen. In plaats daarvan draaiden ze compleet door. Aan jou is het dus de uitdaging om je een weg te banen door de gevangenis terwijl er zombie-achtige gevangenen achter je aan zitten. En dit allemaal zonder het in je broek te doen. Shaquille vond het in ieder geval héél spannend.

Trailer

Ben je nieuwsgierig naar het spookhuis? Check hieronder dan de trailer met de eerste beelden. Spoiler alert: het is écht creepy!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor meer informatie kun je de website van Het Bajes Experiment bezoeken.En als je zelf liever mensen bang maakt, kun je je ook nog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te worden. 

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.39368-nog-geen-plannen-voor-halloween-bezoek-het-spookhuis-in-de-bijlmerbajes"}