FunX Amsterdam

Nog geen plannen voor Halloween? Bezoek het spookhuis in de Bijlmerbajes!

foto: Het Bajes Experiment
  1. Newschevron right
  2. Nog geen plannen voor Halloween? Bezoek het spookhuis in de Bijlmerbajes!

Het is bijna tijd voor de meest spookachtige tijd van het jaar: Halloween! Hoewel het feest hier in Nederland niet zo uitbundig wordt gevierd, zijn we toch niet vies van een beetje horror. Daarom wordt de Bijlmerbajes getransformeerd tot een angstaanjagend spookhuis. Je kunt er pas vanaf 25 tot en met 31 oktober heen, maar FunX-reporters Shaquille, Jeansen en Vanessa waren er al bij om iedereen een voorproefje te geven.

gestoorde gedetineerden

Het verhaal achter het spookhuis draait om gedetineerden waarop experimenten werden uitgeoefend om ze rustig te krijgen. In plaats daarvan draaiden ze compleet door. Aan jou is het dus de uitdaging om je een weg te banen door de gevangenis terwijl er zombie-achtige gevangenen achter je aan zitten. En dit allemaal zonder het in je broek te doen. Shaquille vond het in ieder geval héél spannend.

funxvideo_5bc9dfbd1d0a1

Trailer

Ben je nieuwsgierig naar het spookhuis? Check hieronder dan de trailer met de eerste beelden. Spoiler alert: het is écht creepy!

Voor meer informatie kun je de website van Het Bajes Experiment bezoeken.En als je zelf liever mensen bang maakt, kun je je ook nog aanmelden om scare actor te worden.

Ster advertentie
Ster advertentie