STER Advertentie
STER Advertentie

Eindelijk een haarwinkel voor alle haartypes op Amsterdam Centraal!

Eindelijk een haarwinkel voor alle haartypes op Amsterdam Centraal!
Pexels

Dinsdag 29 januari 2019 - 17:49 uur

|

Door:

Kavita

Een winkel voor ieder haartype? Gewoon op Amsterdam Centraal? Jawel! Dat is a big thing hoor, want voor mensen met krullend tot sterk kroesend haar, kan het vinden van de juiste haarproducten nog best een uitdaging zijn. En daar draagt het feit dat gewone drogisterijen een beperkt aanbod hebben, niet echt aan bij. Susanne belde in Jouw Stad Amsterdam met eigenaresse Cherlane! 

"Van stijl tot golvend en van krullend tot sterk kroesend haar, iedereen is welkom! Bij kleine drogisten staan er soms wel natural hair producten, maar ze hebben dan niet de knowledge over de producten."

onwerkelijk

Normaal gesproken zou je, om de juiste producten te vinden voor krullend tot kroesend haar, bijvoorbeeld naar een toko of haarwinkel in Amsterdam Zuidoost moeten. Maar nu er eentje geopend is die wat centraler ligt, biedt dat voor heel veel mensen een uitkomst. "Dat was voor mij de drive om mijn winkel hier te willen openen. Ik knijp mezelf af en toe nog steeds, omdat ik het bijna niet kan geloven."

toeval bestaat niet?

Cherlane was vastberaden om haar winkel te openen op Amsterdam Centraal, maar toen ze het haar broer ooit vertelde, lachte hij haar uit. Zonder te weten dat het geluk zijn zusje al snel zou toelachen. "Ik deed destijds een opleiding en moest daarna via Amsterdam Centraal terug naar huis. Daar botste ik letterlijk tegen iemand op die alle connecties had om het balletje te laten rollen. Na anderhalf uur met haar gesproken te hebben, heeft ze me gelinkt met de juiste personen. Als ik haar niet was tegengekomen, was dit niet gebeurd. Ik ben super dankbaar!"

'Ein-de-lijk kan je voor élk haartype midden in Amsterdam terecht'

Populair op FunX.nl

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • Ondanks vrienden toch eenzaam? "Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn"

  • Grote kans op derde hittegolf van het jaar

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.40749-eindelijk-een-haarwinkel-voor-alle-haartypes-op-amsterdam-centraal"}