FunX Amsterdam

Roué Verveer bezig met kerstshow 'A Very Funny Christmas'

  1. Newschevron right
  2. Roué Verveer bezig met kerstshow 'A Very Funny Christmas'

Praten over kerst terwijl de zomer nog niet voorbij is? Jawel, in dit geval mag het, want het gaat om een leuk nieuwtje. Roué Verveer gaat je namelijk een grappige kerst bezorgen met zijn kerstshow A Verry Funny Christmas. De comedian staat van 20 tot en met 22 december in de Amsterdamse Meervaart met zijn komende show.

werk aan de winkel

Roué heeft onlangs genoten van een vakantie in Cuba, Miami en New York, maar nu is er dus - met de nieuwe kerstshow in zicht - werk aan de winkel! En heel erg is dat niet, want de cabaretier is dol op kerst, dat vertelde hij aan NU.nl. "Voor mij mag het het hele jaar kerst zijn, dus kon een show als deze niet uitblijven. De voorbereidingen zijn in volle gang. In mijn hoofd ben ik ook al bezig met wat voor boom we thuis gaan neerzetten en in welke kleuren."

gezelligheid en lol

Volgens Roué belooft de kerstshow er eentje te worden waarbij heel veel lol en gezelligheid de boventoon voeren. Hij heeft ook gastzangers, gastcomedians en meezingens als het ZO! Gospelchoir uitgenodigd om deel uit te maken van A Verry Funny Christmas.

Volgend jaar is het de bedoeling dat Roué acht keer met zijn kerstshow in het De La Mar Theater staat.

Ster advertentie
Ster advertentie