FunX Den Haag

Asha Bhosle overgehaald met Metropole Orkest

  1. Newschevron right
  2. Asha Bhosle overgehaald met Metropole Orkest
De befaamde Indiase zangeres Asha Bhosle is volgende week in Nederland voor een eenmalig concert voor de aftrap van de viering van 140 jaar Hindoestaanse migratie. Bhosle is de meest geregistreerde artiest met meer dan 12.000 tracks in verschillende talen. Asha is een icoon in haar land en brengt al sinds de jaren 40 muziek uit.

Aangezien over de hele wereld mensen staan te springen om haar te boeken, is het dan ook bijzonder dat ze in Nederland een concert geeft. De organisatie is hier jaren mee bezig geweest. "Ze heeft toegezegd omdat we een heel bijzonder pakket hebben neergelegd. Zoals je weet kan ze overal op alle plaatsen ter wereld spelen wanneer ze wil. Wat wij hebben aangeboden is een samenwerking met het Metropole Orkest. We hebben gezegd; we maken een selectie uit je omvangrijke oeuvre en we maken een overzicht van je hele carrière daarmee en gaan die muziek speciaal arrangeren voor het Metropole Orkest," aldus Henk Schepers. Asha Bhosle was zeer gecharmeerd door het aanbod en stemde na wat overleg toe.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F90305772%3Fsecret_token%3Ds-8xhY9"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie