FunX Den Haag

Ricardo gedumpt na Jokertje's Jawoord

  1. Newschevron right
  2. Ricardo gedumpt na Jokertje's Jawoord
Ricardo uit Jokertje's Jawoord is direct na de grote vrijgezellenreis naar Las Vegas gedumpt. Dat terwijl de Haagse bounty soms niet mee uit ging met de boys, omdat hij een vriendin thuis had. "Ik nam het zekere na het onzekere, maar nu heb ik er wel spijt van. Ik had al die meiden moeten pakken, want toen ik terugkwam maakte ze het uit. Ik was te lief of zo!"

Avondje stappen

Ricardo kwam doodmoe thuis na een vlucht van veertien uur en wilde die avond daarom niet stappen met zijn vriendin. "Zij ging stappen en kwam om zeven uur 's ochtends thuis. Ik was nog wakker met mijn bezorgde kop, maar toch ging ze direct slapen. De volgende dag werd ze wakker en maakte ze het uit."

Interesseert me geen reet

Het interesseert Ricardo niet meer of ze een ander heeft. "Al heeft ze er tien, het interesseert me geen reet meer." Na een relatie van drie jaar heeft hij ook een traantje gelaten: "Je moest eens weten, maar achteraf ben ik blij dat ik eraf ben."

Beluister hieronder het hele interview met Ricardo Banel. In de vijftiende minuut vertelt de realityster hoe hij gedumpt is.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95389304"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie