FunX Den Haag

Oh Oh Cherso's Bibi tekent platencontract

  1. Newschevron right
  2. Oh Oh Cherso's Bibi tekent platencontract
Bibi 'Kaboutertje' Breijman is de afgelopen tijd druk bezig geweest met haar muziekcarrière. Ze zingt namelijk op de nieuwe single There's Nothing I Won't Do van haar Oh Oh Cherso-maatje Matsoe Matsoe (Joey). Ook is ze te zien in de bijbehorende videoclip die na vijf dagen al 86.000 is bekeken.


{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/gybWVhstGQY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Platencontract

Bibi's manager bevestigde bij FunX dat de realityster sinds kort onder contract staat bij B.I.P. Records. Bij dit dancelabel worden ook tracks van bekende namen als Robert Abigail, Showtek en Praia Del Sol uitgebracht.



Zangcarrière

Wat maar weinig mensen weten is dat Bibi's zangcarrière al op jonge leeftijd is begonnen. Al vanaf haar tienerjaren zingt ze al klassiekers in de band van haar stiefvader. De single die ze met Matsoe Matsoe uitbracht is totaal anders: "Housemuziek is voor mij nieuw," zei ze vanochtend in Sound of the City. Wat ze vooral beangstigend vond is het tempo: "Het is een soort nieuwe versie van een happy hardcore nummer. Toen ik het voor het eerst hoorde dacht ik: Wow! Jeetje dit is snel!"

Bibi heeft ook ooit auditie gedaan voor Idols, maar toen was ze nog maar vijftien jaar. "Ze zeiden dat ik er leuk uit zag op de camera, maar dat ik te zenuwachtig en te jong was. Toen ben ik gillend weggegaan en nooit meer teruggekomen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97413143"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie