FunX Den Haag

Jan Kooijman wil jong talent volgen in nieuw programma

  1. Newschevron right
  2. Jan Kooijman wil jong talent volgen in nieuw programma
Jan Kooijman opent vanavond het nieuwe dansseizoen in het Haagse Lucent Danstheater. De grote dansgezelschappen van Nederland komen die avond samen in de voorstelling 'Free To Move'!

Goede doel
Jan gaat niet met de voetjes van de vloer, want dat laat hij over aan Scapino Ballet Rotterdam, Conny Janssen Danst, Het Nederlands Danstheater, Internationaal Danstheater, Nationaal Ballet en Introdans. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het goede doel. Om precies te zijn, het Prinses Beatrix Spierfonds, waar Jan ambassadeur van is.

Televisie
Jan Kooijman is de komende tijd overigens ook te zien op televisie. Zo is So You Think You Can Dance net begonnen en elke zondag weer te zien op RTL5. Daarnaast gaat Jan nog meer doen: "Ik zal af en toe invallen bij RTL Boulevard en ik ben in gesprek met RTL over een programma." Als het aan Jan ligt, dan wordt het een programma waarin hij jong talent volgt: "Dus mensen die iets zelf kunnen, hun volgen en kijken wat voor effect dat heeft op hun leven. Dat is een droom en een wens, maar absoluut nog niet concreet."

Ster advertentie
Ster advertentie