STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEOPRIMEUR: Vince Irie - Prachtig

Vrijdag 28 maart 2014 - 13:42 uur

|

Door:

Burç

Vince Irie, Prachtig, videoclip, THe Voice of HollandKen je Vince Irie nog? Je maakte bij FunX kennis met de leadzanger van Off Shore, maar het grote publiek leerde hem later kennen in het vierde seizoen van The Voice of Holland. Hij schopte het tot de kwartfinale, maar het leverde hem uiteindelijk toch meer op. Meer bekendheid en vooral meer volgers: "Het superleuk. Ik vond het hartstikke tof en ik ben blij dat ik het heb gedaan," zei hij tegen Aashna in Sound of the City.

Vince heeft sinds The Voice inmiddels al wat tracks laten horen, maar donderdag was de eerste dag dat hij niet meer vastzat aan het contract van The Voice of Holland. Dat vierde hij met de FunX release van zijn nieuwe single Prachtig. Check ook de bijbehorende videoclip.Prachtig klinkt meer hiphop dan je van Vince Irie gewend bent. Aashna vond het een Ronnie Flex-edge hebben, maar daardoor is hij niet geïnspireerd. Hij luistert namelijk bijna niet naar Nederlandse hiphop. "Ik was gitaar aan het spelen en dit kwam eruit." Hij heeft geen management, dus Vince doet alles zelf en hoopt dat hij hiermee verder kan komen.

Populair op FunX.nl

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Ophef om banners op West-Kruiskade Rotterdam: "De Kroepoeksklanstraat"

  • Kwart Nederlanders slaapt slecht: "We nemen slaap nog steeds niet serieus"

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.den-haag.20904-videoprimeur-vince-irie-prachtig"}