STER Advertentie
STER Advertentie

Boerka + Marylin Monroe pose zorgt voor ophef

Maandag 31 maart 2014 - 18:06 uur

|

Door:

Kavita

Een vrouw in een blauwe boerka die de pose aanneemt van Marilyn Monroe. De boerka is iets opgewaaid, waardoor de onderbenen te zien zijn. Dat beeld hangt op posters door de stad in het kader van het Movies That Matter Festival van afgelopen week. Maar ze vielen niet in goede aarde en zijn beklad.  

Het gerucht gaat dat dit het werk is van radicale moslims. Aashna belde in Sound of the City met Taco Ruighaver, directeur van het festival. Hij begrijpt niet waarom de posters provocerend zouden kunnen zijn, maar gaat graag in gesprek als dat wel zo ervaren wordt. "Ik zou het zo graag willen begrijpen, maar daarvoor zou ik in gesprek kunnen raken met degene die hier last van hebben."

"Op ons festival vertonen wij 75 films en zijn er allerlei gasten en er komen werelden van verschil bij elkaar en daar zoeken wij de dialoog over thema's van recht en vrede. Dat weerspiegelt die poster wat ons betreft heel goed."
Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.den-haag.20917-boerka-marylin-monroe-pose-zorgt-voor-ophef"}