FunX Den Haag

Wat te doen bij bikinistress?

  1. Newschevron right
  2. Wat te doen bij bikinistress?

Nu het zonnetje eindelijk is gaan schijnen wil je binnenkort misschien lekker naar het strand. Maar de gedachte aan jezelf liggend in een bikini of zwembroek is misschien niet iets waar je direct blij van wordt. Don’t worry! Jessica Kleijweg van Talent in Progress geeft je tips om wel stressloos van het strand te kunnen genieten:

  1. Ja, die modellen zien er strak en striaeloos uit op hun bikinifoto’s. Maar dat is gefotoshopt en zelfs Beyoncé heeft wel wat putjes maar die zie je nooit. Tenzij je per ongeluk ineens naast haar op het strand beland.

  2. Bedenk dat jij je veel bewuster bent van wat er allemaal mis is met je lichaam dan iemand anders. Iedereen is namelijk vooral met zichzelf bezig en let dus echt niet op dat vetrolletje van jou.

  3. Als je je echt ongemakkelijk voelt in je bikini of zwembroek, trek dan iets aan waar je je wel comfortabel in voelt. Je kunt bijvoorbeeld een groter broekje aantrekken en een hemdje in plaats van een bikinitopje. Of trek een wetsuit aan. Maar dat is best wel warm.

Ster advertentie
Ster advertentie