STER Advertentie
STER Advertentie

Vriendin vermiste Orlando (17): ''Het wordt steeds enger''

Vriendin vermiste Orlando (17): Het wordt steeds enger
Facebook: NootjeHVJ

Vrijdag 23 februari 2018 - 15:18 uur

|

Door:

Ginette

Je hebt het misschien wel voorbij zien komen op social media of op posters door de stad: de 17-jarige Orlando uit Rotterdam is vermist. Zondag zei hij tegen zijn moeder dat hij langs zijn beste vriendinnetje Noha ging, maar daar is hij nooit geweest. Eva sprak in Jouw Stad Rotterdam met Noha over de zorgwekkende situatie.

''Hij gebruikte mij waarschijnlijk als smoesje. Hij is al sinds zondag weg en er is zoveel onduidelijkheid. Het wordt steeds enger.''

Toetsen gemist

Noha maakte zich gelijk zorgen toen ze hoorde dat Orlando niet naar school was geweest. Zijn moeder had maandagochtend naar school gebeld, vertelt Noha.

''Ze vroeg gelijk naar mij en ik werd uit de klas gehaald. Toen ik met haar sprak en hoorde dat hij zijn toetsen niet had gemaakt, begon ik mij gelijk zorgen te maken. Hij maakt namelijk altijd zijn toetsen, zelfs als hij doodziek is.''

Onderweg naar huis

De laatste die Orlando heeft gesproken, is zijn moeder. Toen het elf uur was, appte ze dat hij naar huis moest komen. Toen reageerde hij met ''Sorry, het duurde even wat langer, ik kom er zo aan.'' Noha en zijn moeder zijn er echter van overtuigd dat hij dat niet zelf heeft geschreven, omdat zijn taalgebruik erg verschilde met hoe hij normaal schrijft. 

Grindr-date

Noha vermoedt dat hij op een Grindr-date is gegaan. ''Hij zei wel vaker dat hij naar mij ging, als hij een date had.'' De laatste locatie die van hem bekend is, is de Waterbuurt in Den Haag. Zijn telefoon kan nog niet getraceerd worden door de politie, omdat het Ministerie van Justitie daar eerst toestemming voor moet geven.

Mocht je tips hebben over de vermissing, neem dan contact op met de politie. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • TVOH-kijkers boos op Lil Kleine na wegstemmen 16-jarige Charine

  • Deze twee albino-zusjes veroveren Instagram met hun prachtige foto's

  • Kobe Bryant en 13-jarige dochter omgekomen bij helikoptercrash

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken

  • De doodsoorzaak van Juice WRLD is bekendgemaakt