STER Advertentie
STER Advertentie

Aimen (26) uit Den Haag redt man van verstikkingsdood

Aimen (26) uit Den Haag redt man van verstikkingsdood
Youtube: Howcast

Zaterdag 18 augustus 2018 - 13:17 uur

|

Door:

Elize

Aimen Said heeft een gast gered die zich verslikte in een biefstuk. De 26-jarige man uit Den Haag was aan het werk in restaurant El Basha, toen hij zag dat er een klant wegliep zonder te betalen. Said liep vervolgens naar buiten om te kijken of de man daar was. Daar trof hij de rood aangelopen man al hoestend aan. 

Reddingsactie

Said twijfelde geen moment en hielp de man door de Heimlich-greep toe te passen. "Ik riep tegen hem dat hij rechtop moest staan en heb daarna met buikstoten zijn luchtweg weer vrijgemaakt." Daardoor vloog het stuk vlees dat vastzat in de luchtpijp van de man naar buiten.

Aan het AD vertelt Said dat de man het stuk biefstuk net op tijd uitspuugde: "Ik voelde hem al slap worden in mijn handen. Hij dreigde bewusteloos te raken.’’ De hele reddingsactie is te zien op de bewakingsbeelden die in handen zijn van het AD.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dank

Als dank kreeg hij van de klant een fooi van twintig euro. "Ik wilde het eerst niet aannemen maar de klant stond erop dat ik het accepteerde," vertelt Said aan Omroep West

Populair op FunX.nl

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Boef kocht deze villa voor ruim 1,43 miljoen euro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Deze drieling werd bij geboorte gescheiden voor een geheim experiment en wist dat niet

  • Willem-Alexander verrast moslims met bezoek tijdens iftar

  • Dochter (11) Jennifer Lopez laat zangkunsten horen en het is prachtig

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.den-haag.38659-aimen-26-uit-den-haag-redt-man-van-verstikkingsdood"}