STER Advertentie
STER Advertentie

Haags festival Parkpop kondigt eerste namen aan: Ronnie Flex en Maan

Haags festival Parkpop kondigt eerste namen aan: Ronnie Flex en Maan
ANP Kippa

Donderdag 28 maart 2019 - 11:40 uur

|

Door:

Burç

Parkpop heeft de eerste namen bekendgemaakt! Ronnie Flex & Deuxperience, Maan en Ilse de Lange staan zondag 30 juni op het podium van het gratis festival in het Haagse Zuiderpark.

Grootste gratis festival

Parkpop 2019 is alweer de 39ste editie van het grootste gratis festival van Nederland, dat vorig jaar nog door 200.000 mensen werd bezocht. Parkpop maakt net als voorgaande jaren onderdeel van een heel festivalweekend vol live-optredens.

Parkpop Festivalweekend

Op vrijdag 28 juni begint het Parkpop festivalweekend met Parkpop Downtown, waarbij heel veel live-acts te zien zijn in de binnenstad van Den Haag. Daarna vindt op zaterdag 29 juni Parkpop Saturday Night plaats met onder andere optredens van Cypress Hill, Skunk Anansie en Di-Rect. Zondag 30 juni is het tijd voor het grote feest met Ronnie Flex & Deuxperience, Maan, Ilse de Lange en tientallen andere artiesten die verdeeld worden over zeven podia.

parkpop

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Fataal ongeluk Den Haag: een van hen zou dit weekend trouwen

  • Moslima gaat viraal met selfie bij anti-islamdemonstratie

  • 24-jarige Manuel wint jackpot van 769 miljoen dollar

  • 5 feesten waar je gratis heen kunt gaan op Koningsdag

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Diddy over hoe overlijden Kim zijn leven beïnvloedde: "Mijn kinderen komen nu voor alles"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.den-haag.41470-parkpop-kondigt-ronnie-flex-en-maan-aan"}