STER Advertentie
STER Advertentie

Haags festival Parkpop kondigt eerste namen aan: Ronnie Flex en Maan

Haags festival Parkpop kondigt eerste namen aan: Ronnie Flex en Maan
ANP Kippa

Donderdag 28 maart 2019 - 11:40 uur

|

Door:

Burç

Parkpop heeft de eerste namen bekendgemaakt! Ronnie Flex & Deuxperience, Maan en Ilse de Lange staan zondag 30 juni op het podium van het gratis festival in het Haagse Zuiderpark.

Grootste gratis festival

Parkpop 2019 is alweer de 39ste editie van het grootste gratis festival van Nederland, dat vorig jaar nog door 200.000 mensen werd bezocht. Parkpop maakt net als voorgaande jaren onderdeel van een heel festivalweekend vol live-optredens.

Parkpop Festivalweekend

Op vrijdag 28 juni begint het Parkpop festivalweekend met Parkpop Downtown, waarbij heel veel live-acts te zien zijn in de binnenstad van Den Haag. Daarna vindt op zaterdag 29 juni Parkpop Saturday Night plaats met onder andere optredens van Cypress Hill, Skunk Anansie en Di-Rect. Zondag 30 juni is het tijd voor het grote feest met Ronnie Flex & Deuxperience, Maan, Ilse de Lange en tientallen andere artiesten die verdeeld worden over zeven podia.

parkpop

Populair op FunX.nl

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Geblokkeerde 'te spannende clip' Famke Louise en Poke nu tóch online

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

  • Beyoncé schittert tijdens Europese première 'The Lion King'

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.den-haag.41470-parkpop-kondigt-ronnie-flex-en-maan-aan"}