STER Advertentie
STER Advertentie

Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht
Facebook: Busra Igdir

Donderdag 25 april 2019 - 09:58 uur

|

Door:

Elize

De aanstaande bruid van de 26-jarige Joey die gisteren om het leven kwam bij een auto-ongeluk, heeft een emotioneel bericht gedeeld op Twitter. Haar neefje Emre (18) en broertjes Muhammed (21) en Yunus (16), die bij Joey in de auto zaten, overleefden het ongeluk ook niet.

Lees ook: Fataal ongeluk Den Haag: een van hen zou dit weekend trouwen

Ongeluk

De vier mannen zaten in een auto die woensdagnacht tussen de vangrail en een geluidswal op de A12 terechtkwam. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Alle inzittenden overleden ter plaatse aan hun verwondingen.

Hennafeest

"Gisteren een van de mooiste dagen gahd in mijn leven met jou, met jullie", schrijft nabestaande Büşra Iğdır op Facebook. De aanstaande bruid vierde samen met haar familie het hennafeest, een soort ceremonie die bijna altijd voor een Turkse bruiloft wordt gehouden en waarbij henna wordt aangebracht bij het koppel dat gaat trouwen. Daarna wilden haar verloofde, neefje en twee broers samen wat gaan drinken om het te vieren. "Ik wilde dit niet van jullie afnemen dus ik liet jullie gaan.. als ik de tijd kon terug draaien had ik dat nooit gedaan."

Bijzondere band

Büşra beschrijft in het bericht ook de bijzondere band zij en Joey hadden: "Joey, de liefde van m'n leven, gisteren voordat je wegging zei je: 'Buss beloof me dat dit voor altijd is. Laten we anders zijn dan al die anderen.' Wat wij hadden had niemand. Ik en jij weten dat." Daarnaast laat ze weten hoe erg ze iedereen gaat missen.

"Jullie zeiden me altijd: 'Ik weet echt niet wat ik zonder jou moet, Buss.' Wat moet ik nu zonder jullie? Hoe moet ik wakker worden zonder jullie thuis? Het huis is zo leeg zonder jullie drietjes. Ik hou van jullie, voor altijd."

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

  • Tabitha is terug met twee nieuwe tracks: "Dit zijn de feel good songs!"

  • 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast