Naar homepage
FunX Den Haag

Droombaan: LEGO zoekt Meester Modelbouwer in Scheveningen

bron: instagram/legolanddiscoverycentre_nl
  1. Newschevron right
  2. Droombaan: LEGO zoekt Meester Modelbouwer in Scheveningen

Bouw jij graag met LEGO? Dan is dit de droombaan waar je naar zoekt: LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen opent in 2020 de deuren en zoekt daarvoor nog een Master Model Builder.

Vertegenwoordiger

Als Meester Modelbouwer, zoals het zo mooi wordt genoemd in het Nederlands, heb je aardig wat verantwoordelijkheden. Je bouwt niet alleen met LEGO, je bent ook verantwoordelijk voor de dagelijkse inspectie, je denkt mee over concepten en je vertegenwoordigt LEGOLAND Discovery Centre en Merlin Entertainments in de media, van radio, televisie tot print en online.

Trainen

Een Meester Modelbouwer geeft naast al die verantwoordelijkheden ook creatieve workshops aan bezoekers van het LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. Ook train je collega's in het maken en presenteren van LEGO-modellen, zodat zij de jonge bezoekers extra kunnen inspireren om hun eigen bouwwerken te maken.

Sollicitatie

Solliciteren kan tot 18 november 2019 via deze sollicitatielink. Let wel op: de vacature is Engels en je dient dan ook in het Engels te solliciteren. Daarna zal de sollicitatieprocedure gewoon in het Nederlands zijn. De geselecteerde kandidaten mogen op 11 december hun motivatie toelichten in Scheveningen tijdens een publiek uitgezonden Master Model Builder-selectiedag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie