STER Advertentie
STER Advertentie

Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd

Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd
AFP

Vrijdag 15 februari 2019 - 12:12 uur

Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd! De 42-jarige acteur vroeg de 34-jarige zangeres op Valentijnsdag ten huwelijk met een extravagante bloemvormige ring. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

verloving

Katy's moeder Mary Hudson deelde foto's van de romantische verloving op Facebook. "Kijk eens wie er verloofd zijn!", schrijft ze bij de foto's.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

date history

Katy Perry en Orlando Bloom begonnen met daten na de Golden Globes Awards in januari 2016. Het koppel ging in 2017 uit elkaar, maar is sinds april 2018 weer helemaal in love. 

Zowel Katy als Orlando zijn al een keer getrouwd geweest. Katy trouwde in 2010 met acteur Russel Brand, maar dat huwelijk hield maar een jaar stand. Orlando was drie jaar lang getrouwd met supermodel Miranda Kerr. Samen hebben ze een achtjarig zoontje.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.40956-orlando-bloom-en-katy-perry-verloofd"}