STER Advertentie
STER Advertentie

Bizzey en SXTEEN maken mooiste gerecht ooit in Keizers 'Beter Dan Je Moeder'

Vrijdag 8 maart 2019 - 08:27 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In een nieuwe aflevering van Beter Dan Je Moeder neemt Keizer het op tegen Bizzey en SXTEEN. De mannen krijgen de opdracht om een geitenkaassalade te maken en daarmee wordt het de kortste aflevering ooit.

G.o.a.t.

Bizzey en SXTEEN zitten al meteen vol inspiratie en maken een GOATcheese salad met 'Adidaskomkommers'. Binnen tien minuten hebben ze zonder moeite een prachtig bord opgemaakt dat niet zou misstaan in een goed restaurant. "Dit is een salade die je geeft aan een vrouw van wie je houdt," aldus de trotse Bizzey.

salade

Keizer, die op dat moment nog druk bezig is met zijn salade, kan niet geloven dat zijn tegenstanders dat in een handomdraai op tafel hebben gekregen: "Dit kan niet man. Dit is schandalig man. Het ziet er gewoon fucking lekker uit." Maar hij laat zich niet uit het veld slaan, want hoewel team Bizzey een mooi gerecht heeft gemaakt, voldoet het niet helemaal aan de opdracht. "We trappen er niet in. Er is gevraagd om een salade, dus we gaan een salade maken", aldus Keizer.

jury

Uiteindelijk is de eer aan niemand minder dan Bilal Wahib om zijn oordeel te vellen. Keizers geitenkaassalade valt totaal niet bij hem in de smaak. Het is zelfs zo erg dat hij het moet uitspugen. Maar team Bizzey heeft het niet veel beter gedaan, want ook dit gerecht belandt in de prullenbak. Uiteindelijk winnen toch SXTEEN en Bizzey, omdat zij wel het creatiefst waren. 

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Temptation Islands Rodanya in verwachting

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.41215-bizzey-en-sxteen-maken-mooiste-gerecht-ooit-in-keizers-beter-dan-je-moeder"}