STER Advertentie
STER Advertentie

Justin Bieber brengt even geen muziek meer uit en dit is waarom

Dinsdag 26 maart 2019 - 19:30 uur

|

Door:

Kavita

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Justin Bieber brengt even geen muziek meer uit en daar heeft hij een hele belangrijke reden voor. De 25-jarige zanger liet op Instagram weten dat hij echt aan zichzelf moet werken op persoonlijk vlak. Hij voelt zich emotioneel niet stabiel genoeg en vindt dat zowel hij, zijn fans en zijn familie dat wel verdienen. Justin belooft na zijn herstel met een 'kick ass album' te komen. 

"Ik heb mijn hele leven getourd, zowel als tiener als in mijn beginjaren als twintiger. Ik besefte me - en jullie hebben vast ook meegekregen dat ik ongelukkig was tijdens mijn laatste tour - dat ik dat niet verdien en jullie die zelfs geld betalen voor mijn energieke concerten, ook niet." 

Lees ook: Waarom Justin Bieber zich zo slecht voelt dat hij fans vraagt te bidden voor hem

Papa to be?

Wat opvalt is dat Biebs ook heel erg toekomstgericht praat als het gaat om zijn huwelijk. "Ik ben nu gefocust op dealen van de issues die ik heb - en die anderen vast ook hebben - zodat ik niet instort. Dat is belangrijk om mijn huwelijk voort te zetten en ook zodat ik de vader kan zijn die ik wil zijn." Voor zover bekend is niet officieel bevestigd dat zijn vrouw Hailey zwanger is, maar er gaan wel geruchten rond. Al helemaal na dit bericht op Instagram. 

 

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.41446-justin-bieber-brengt-even-geen-muziek-uit-en-dit-is-waarom"}