Entertainment

Slim Jxmmi ontkent slaan van dj die zijn verzoeknummer zou hebben geweigerd

  1. Newschevron right
  2. Slim Jxmmi ontkent slaan van dj die zijn verzoeknummer zou hebben geweigerd

Een dj vragen of hij je favoriete tune wil draaien, betekent meestal dat je die track de rest van de avond niet meer gaat horen. Slim Jxmmi van Rae Sremmurd heeft waarschijnlijk nooit van die ongeschreven regel gehoord, want de rapper zou volgens getuigen die TMZ heeft gesproken, dj Saturday hebben geslagen omdat hij weigerde om een verzoeknummer van Slim te draaien tijdens een feest van de University of North Florida.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meerdere stoten

De vechtpartij zou zijn begonnen met een woordenwisseling en daarna zou Slim Jxmmi de persoon bij de draaitafels zijn aangevlogen. Een aantal getuigen beweren dat het Saturday is, maar volgens Jxmmi vloog hij geen dj aan. De rapper deelt meerdere stoten uit voordat beveiligers hem wegtrekken van de dj-booth. Het meest opvallende is dat Jxmmi uiteindelijk naar het podium is teruggekeerd en het optreden mét dj Saturday heeft afgemaakt, dus iets klopt niet aan het verhaal dat hij de dj zou hebben geslagen.

Meerdere verhalen

TMZ gaf al toe dat het verhaal nog aan alle kanten rammelde en Slim Jxmmi bevestigt dat op Instagram. Hij laat in een korte verklaring weten dat hij niet de dj aanviel en al helemaal niet wegens een verzoeknummer. Dat zou kunnen, want een deel van de bezoekers zeggen dat Jxmmi niet dj Saturday, maar de lichttechnicus aanvloog. Die man zou het eerder aan de stok hebben gehad met de dj van Rae Sremmurd.

Ster advertentie
Ster advertentie