STER Advertentie
STER Advertentie

Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

Zondag 14 april 2019 - 11:05 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je ziet niet vaak dat stand-up comedians na hun auditie direct door mogen naar de halve finales, maar de komische 'problemen' van Kojo Anim waren blijkbaar leuk genoeg. Simon Cowell vond de 39-jarige komiek zelfs zo leuk, dat hij ramde op de gouden buzzer.

Geldproblemen

Kojo Anim begon zijn hilarische act door aan te kondigen dat hij juist geen grappen zou gaan maken. "Dames en heren, ik heb geen grappen maar problemen." Zijn problemen hadden te maken met een gebrek aan geld voor de taxi en voor eten. Ook had hij het kort over de strenge opvoeding van zijn Afrikaanse ouders.

"Ik hou van jou!"

De grote baas van Britain's Got Talent liet Kojo na de auditie in het begin van zijn oordeel flink schrikken: "Kojo ik moet eerlijk tegen je zijn. Ik hou niet echt van comedians in deze show..." Maar de zin van Simon had een prachtig einde: "maar ik hou van jou!" En vervolgens ramde Cowell op de gouden buzzer. Kojo was vol ongeloof en liet zich van geluk vallen op de grond, terwijl duizenden gouden confetti en serpentines op hem neer regenden.

Denk aan jezelf Kojo

Kojo Anim werkt al twintig jaar als stand-up comedian. Daarnaast helpt hij jonge comedians en de meer ervaren comedians met hun shows. Zijn verloofde vond dat het tijd werd dat hij een keer aan zichzelf en zijn zoontje ging denken en moedigde hem aan om zich in te schrijven voor Britain's Got Talent.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Kylie Jenner die 'Rise and Shine' zingt voor Stormi is nu al een meme

  • Snoop Dogg heeft een fulltime jointdraaier in dienst

  • A$AP Rocky: "Ik heb een seksverslaving"

  • Ophef en discussie over reclamebord Calvin Klein

  • Dit Japanse stel draagt al jaren elke dag een matchende outfit

  • De Sugababes zijn weer bij elkaar en zo klinkt hun nieuwe single