STER Advertentie
STER Advertentie

Justin Bieber noemt Chris Brown een combinatie van 2Pac en Michael Jackson

Zondag 5 mei 2019 - 12:09 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Justin Bieber nam het onlangs op voor Chris Brown op Instagram, door hem te vergelijken met legendes 2Pac en Michael Jackson. Bieber vindt dat artiesten pas na hun dood de waardering krijgen die ze verdienen en is het daarom niet eens met de kritiek die Brown vaak krijgt: "Als Chris Brown na een lang leven overlijdt, gaan mensen missen wat ze al die tijd voor zich hadden."

Mishandeling Rihanna her-evalueren

Justin Bieber vindt dat mensen die Chris Browns talent negeren door een fout die hij in het verleden heeft gemaakt, het mishandelen van Rihanna, daar nog eens over moeten nadenken. Beebs eindigt door te zeggen dat hij van CB houdt.

"Bedankt dat je in mij gelooft"

Chris Brown kan het gebaar enorm waarderen en schrijft onder het bericht van Justin Bieber het volgende: "Ik hou van je man! Bedankt dat je in mij gelooft. (...) Jij bent een koning, maar belangrijker is dat jij op aarde bent gezet om mensen te inspireren en eindeloze mogelijkheden te creëren bro!"

chrisbrown justinbieber

Huiselijk geweld is geen fout

Beroemdheden zoals J Balvin, Marlon Wayans en Nick Cannon steunen de actie van Justin Bieber, maar niet iedereen kan de actie van waarderen. Zo reageert de beroemde Braziliaanse actrice Alice Wegmann op het feit dat Justin Bieber de mishandeling van Rihannan een fout noemt. Ze schrijft in hoofdletters dat huiselijk geweld GEEN fout is en daarin wordt ze gesteund door bijna 20.000 likes.

notmistake

The Game haalt uit

The Game nam het voor de camera's van TMZ ook op voor Chris Brown en richtte zich met name op zijn mede-artiesten: "Als je niet met Chris Brown wil werken, dan fuck you.  (...) Mensen luisteren achter de schermen naar Chris Brown, The Game of Drake, maar als ze in de schijnwerpers staan, dan boycotten ze hen ineens."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

 

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rollercoaster Tycoon 3 tijdelijk gratis te downloaden

  • Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip