Entertainment

Kylie Jenner zet tatoeage bij Travis Scott

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner zet tatoeage bij Travis Scott

Als dat geen echte liefde is: Kylie Jenner heeft haar liefje Travis Scott getatoeëerd om te vieren dat hij 28 jaar is geworden deze week. Maar wát voor tatoeage ze heeft geplaatst is niet bekend.

niet de minste

Kylie heeft het niet van de minste geleerd: JonBoy, een van de bekendste tatoeëerders wereldwijd plaatste een filmpje van de tatoeagesessie op zijn Instagram en heeft haar dus waarschijnlijk de fijne kneepjes van het vak geleerd. 'T.S. hartje K.K.' was het onderschrift van de Instagram-post. Zou dat dan de tatoeage zijn?!

Matching

Ook Kylie zelf kreeg een tatoeage aangemeten, waarvan velen denken dat het dezelfde is als die van Travis. Ze namen al eerder een matchende tatoeage: een vlinder. Die tatoeëerden ze beiden op hun enkel.

enorm feest

Zoals gebruikelijk deed Kylie Jenner flink haar best voor de verjaardag van haar bae: ze organiseerde een megafeest, liet een enorm billboard met felicitaties fabriceren dat ze in Hollywood liet plaatsen, ze huurde een bioscoop af zodat ze met zijn allen rustig naar Avengers: Endgame konden kijken en als klap op de vuurpijl gaf ze aan op Instagram dat ze het liefst nog een baby wil met Travis.

Als dat geen mooi cadeautje is?!

Ster advertentie
Ster advertentie