STER Advertentie
STER Advertentie

Deze Temptation Island-mannen vechten hun ruzie uit in Boxing Influencers 2

Maandag 6 mei 2019 - 18:45 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Melvin Manhoef heeft verklapt dat Sidney en Morgan uit Temptation Island in oktober tegen elkaar gaan boksen tijdens Boxing Influencers 2. De organisator van het evenement wilde aanvankelijk nog geen namen prijsgeven, maar besloot uiteindelijk toch een tipje van de sluier te lichten bij Quinty in Club Hub.

Trash Talken

Sidney Bout en Morgan Cyriel maakten vorige maand nog ruzie met elkaar op Instagram vanwege Boxing Influencers. Morgan beweerde dat Sidney zijn uitdaging voor het event niet accepteerde. Sidney ziet het anders: "Ten eerste, ik heb je niet geblokkeerd en jij reageert niet. Je hebt tegen mij vraagtekens gezegd met info. Je hebt niet gezegd start of let’s go, dus doe nou niet zo, slaat nergens op." En hij beweert vervolgens dat Morgan vrouwen slaat: "Volgens mij is er bij jou iets niet goed in je hoofd met de dingen die je doet, vrouwen slaan enzo.” Het trash talken is officieel begonnen!

Nieuwe generatie

Liefhebbers van boksen hadden kritiek op Boxing Influencers, maar Melvin Manhoef ziet het juist als een manier om een nieuwe generatie te leren hoe boksen in elkaar zit. Volgens hem leren ze onder andere dat je heel hard moet trainen en gezond moet eten. "Ik probeerde zo voor een kruisbestuiving te zorgen tussen twee werelden en dat is gelukt," aldus de topatleet.

Boxing Influencers 2

Melvin zag bij de influencers, zoals onze eigen Ouassima, een gedrevenheid die atleten ook hebben: "Ze trainden allemaal drie á vier maanden voor de wedstrijd. Voordat ik mijn eerste wedstrijd vocht heb ik ook drie maanden getraind." Voor Melvin Manhoef is Boxing Influencers dan ook een succes: "Ik vond het een geslaagd event. Ik heb heel erg genoten en het niveau was gewoon goed. Dus ik mag echt niet klagen. En ik oktober doe ik gewoon Boxing Influencers 2!"

Wie wint de partij?

Populair op FunX.nl

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Dwayne 'The Rock' Johnson getrouwd op Hawaï

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.41956-deze-temptation-island-mannen-vechten-hun-ruzie-uit-in-boxing-influencers-2"}