STER Advertentie
STER Advertentie

Kevin Hart en Will Smith strijden om wie de beste speeches geeft

Maandag 13 mei 2019 - 15:33 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een ding dat Will Smith en Kevin Hart gemeen hebben, is dat ze gek zijn op anderen motiveren. De acteurs plaatsen regelmatig filmpjes op hun social media waarin ze hun fans proberen te inspireren iets moois van hun leven te maken. Vorige week waren de heren aanwezig bij Graham Norton om hun nieuwe films te promoten. De presentator vroeg hen meteen of ze wat advies aan twee mensen uit het publiek konden geven. Wie geeft de beste speech?

angst

De eerste persoon die Will en Kevin van een motiverend advies moesten voorzien, was een vrouw met een angst voor voeten. Will ging voor de directe aanpak en trok meteen zijn schoen uit om haar te confronteren. Kevin pakte het wat rustiger aan en kwam binnen no-time met een prachtige preek: "Hier is het beste advies om je over je angst voor voeten te zetten: je kunt geen stappen maken in het leven zonder je voeten. Je angst verbiedt je om progressie te maken. Het moment dat je naar je voeten kunt kijken en begrijpt dat je voeten je simpelweg vooruit laten bewegen, zul je je angst achter je laten."

Melk

Ook een persoon met een lactose-intolerantie vroeg de acteurs om advies. Hij kan moeilijk van zuivelproducten afblijven ondanks dat deze slecht voor zijn gezondheid zijn en hij er flinke buikpijn van krijgt. "Op een bepaald moment moet je ook aan anderen gaan denken", adviseert Will Smith. "Als je van de mensen houdt die dichtbij je staan, zet dan het ijs maar weg." Kevin Hart geeft een totaal ander advies: "Hier is mijn gedacht: je krijgt maar een leven [...] en aan het einde van de dag moet je gewoon zeggen: 'Ik heb melk gedronken, want ik vond het heerlijk'."

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42060-kevin-hart-en-will-smith-strijden-om-wie-de-beste-speeches-geeft"}