STER Advertentie
STER Advertentie

Je kan straks naar podcasts van Barack en Michelle Obama luisteren

Je kan straks naar podcasts van Barack en Michelle Obama luisteren
AFP

Zaterdag 8 juni 2019 - 11:24 uur

|

Door:

Milou

Hou jij ervan om in de trein, de auto of gewoon lekker op de bank naar een podcast te luisteren? Dan komt er binnenkort eentje aan die je op je 'to listen'-lijstje kunt zetten. Voormalig Amerikaans president Barack Obama en zijn vrouw Michelle hebben namelijk een contract getekend bij Spotify om podcasts te gaan maken!

"Podcasts bieden een buitengewone mogelijkheid om een productieve dialoog te voeren, mensen aan het lachen en denken te krijgen en om ons - hopelijk - een stukje dichter bij elkaar te brengen."

Barack door je oortjes

Binnenkort kun je dus Barack door je oortjes horen praten. Hij en Michelle gaan de podcasts namelijk niet alleen ontwikkelen en produceren, maar zullen ook zelf te horen zijn. Waar de podcasts over gaan, is nog niet bekend, maar volgens Spotify gaat het om een brede selectie van onderwerpen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Genegeerde stemmen laten horen

"Podcasts bieden een buitengewone mogelijkheid om een productieve dialoog te voeren, mensen aan het lachen en denken te krijgen en om ons - hopelijk - een stukje dichter bij elkaar te brengen", laat Barack weten in het persbericht. Michelle geeft aan: "We zijn erg blij dat we de kans hebben om stemmen te versterken die te vaak het zwijgen op gelegd of gegeneerd worden. Door Spotify kunnen we deze verhalen delen met de wereld."

Belangrijkste stemmen ter wereld

Spotify laat weten het een voorrecht te vinden om met met 'twee van 's werelds belangrijkste stemmen' te werken. De podcasts zullen geproduceerd worden in samenwerking met Higher Ground, het productiebedrijf van de Obama's. Ook op beeld ga je werk van Barack en Michelle tegenkomen. Vorig jaar kondigde het echtpaar namelijk al een samenwerking met Netflix aan. In totaal gaan ze zeven - voornamelijk educatieve - films, docu's en series maken. 

Lees ook: De Obama's onthullen de 7 kinderfilms- en series die ze produceren voor Netflix

FunX podcasts

Wist je dat FunX ook podcasts heeft? Wekelijks wordt er in WorX, FunX Bingewatch en FunX Base gesproken over onderwerpen als werk, films en series en hiphopcultuur. Deze kun je hier terugluisteren.

 

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42386-je-kan-straks-naar-podcasts-van-barack-en-michelle-obama-luisteren"}