STER Advertentie
STER Advertentie

Charlamagne heeft de oplossing tegen geweld in Amerika

Zondag 9 juni 2019 - 17:44 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Charlamagne Tha God zegt vaak waar het op staat, maar hij denkt ook vaak in oplossingen. Iedereen weet dat geweld een groot probleem is in de Verenigde Staten. Daarom vroeg TMZ hem of er minder geweld in de hiphopwereld zou zijn als rappers in therapie zouden gaan. De presentator van The Breakfast Club had daar een duidelijk antwoord op: "Niet alleen in de industrie, maar als meer mensen op hun mentale gezondheid zouden letten, dan zou het geweld in heel Amerika afnemen."

Mensen met pijn doen anderen pijn

Charlamagne zegt dat het bij geweld altijd gaat om mensen die hun pijn ventileren: "Het zijn mensen die nooit hebben om leren gaan met hun trauma's of pijn", zegt de radiohost. "Mensen met pijn, doen anderen pijn. Als je daar niet mee om leert gaan, dan doe je het ook anderen aan. Het maakt niet uit of het in de hiphopwereld of de buitenwijken gebeurd."

Pijn stapelt zich op

YG moest onlangs huilen bij Charlamagne in de show toen het over Nipsey Hustle ging en volgens Charlamagne ging dat om opgestapelde pijn: "Met rouwen werkt het zo: Je kan die pijn onderdrukken wat je wil. Je kan het zelf proberen op te lossen, maar die pijn gaat nergens heen. Het stapelt zich op en dan gaat het pas echt pijn doen."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Meisje (14) installeert camera’s om mishandeling van haar vader te bewijzen

  • 9 combinaties die heerlijk zijn met instant noodles

  • Netflix verhoogt prijzen in Europa: Nederland wordt overgeslagen

  • Brusselse bende koopt 16-jarig meisje van haar vriend voor 2000 euro

  • Belgische politie vindt wietplantage in een brug

  • Dit zijn volgens jullie de grootste social media-irritaties