STER Advertentie
STER Advertentie

Charlamagne heeft de oplossing tegen geweld in Amerika

Zondag 9 juni 2019 - 17:44 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Charlamagne Tha God zegt vaak waar het op staat, maar hij denkt ook vaak in oplossingen. Iedereen weet dat geweld een groot probleem is in de Verenigde Staten. Daarom vroeg TMZ hem of er minder geweld in de hiphopwereld zou zijn als rappers in therapie zouden gaan. De presentator van The Breakfast Club had daar een duidelijk antwoord op: "Niet alleen in de industrie, maar als meer mensen op hun mentale gezondheid zouden letten, dan zou het geweld in heel Amerika afnemen."

Mensen met pijn doen anderen pijn

Charlamagne zegt dat het bij geweld altijd gaat om mensen die hun pijn ventileren: "Het zijn mensen die nooit hebben om leren gaan met hun trauma's of pijn", zegt de radiohost. "Mensen met pijn, doen anderen pijn. Als je daar niet mee om leert gaan, dan doe je het ook anderen aan. Het maakt niet uit of het in de hiphopwereld of de buitenwijken gebeurd."

Pijn stapelt zich op

YG moest onlangs huilen bij Charlamagne in de show toen het over Nipsey Hustle ging en volgens Charlamagne ging dat om opgestapelde pijn: "Met rouwen werkt het zo: Je kan die pijn onderdrukken wat je wil. Je kan het zelf proberen op te lossen, maar die pijn gaat nergens heen. Het stapelt zich op en dan gaat het pas echt pijn doen."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42394-charlamagne-heeft-de-oplossing-tegen-geweld-in-amerika"}