Entertainment

De 'Drake Curse' is eindelijk verbroken!

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. De 'Drake Curse' is eindelijk verbroken!

In Canada is iets magisch gebeurd: de 'Drake Curse' is verbroken. De Toronto Raptors hebben namelijk de Golden State Warriors verslagen in de NBA-finale. Ze zijn daarmee de eerste Canadese basketbalploeg ooit die de competitie van de National Basketball Association wint.

met drake op de foto

De watte? Drake en een vloek? Jazeker: Drake werd de afgelopen paar jaar in Canada voor elke faal in de sportwereld verantwoordelijk gehouden. De rapper gaat geregeld op de foto met bekende sporters aangezien hij een groot sportfanaat is. Maar telkens als een sporter iets verloor, bleek hij in het verleden met Drake op de foto te zijn gegaan.

vloek verbroken

Al snel werd er gesproken van de 'Drake Curse': als je met Drake op de foto ging, dan verloor je binnenkort een wedstrijd. Die vloek is met de 110-114 winst van de Toronto Raptors donderdagavond eindelijk verbroken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake is happy

De meest happy man van de avond? Overduidelijk Drake himself die een gat in de lucht sprong en een fles champagne aan zijn mond zette toen bleek dat de Toronto Raptors hadden gewonnen. Probeer eens niet te lachen als je onderstaand filmpje ziet...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday

Ster advertentie
Ster advertentie