STER Advertentie
STER Advertentie

Issa Rae geeft bad ass-speech na winst van award voor beste opkomende ondernemer

Issa Rae geeft bad ass-speech na winst van award voor beste opkomende ondernemer
Associated Press

Maandag 17 juni 2019 - 11:42 uur

|

Door:

Kavita

Issa Rae heeft een award ontvangen voor beste opkomende ondernemer tijdens de Women In Film Gala in Los Angeles. De actrice en producer, die bekend is van haar succesvolle serie Insecure, is een echte bad ass. Ze gaf namelijk geen degelijke ontvangstspeech, maar ownde het. Letterlijk. No shame in her game zeg maar. En soms is dat zo erg nog niet. 

"Soms hebben we als vrouw de neiging om onszelf niet op waarde te schatten en onze eigen licht te dimmen. En als vrouw in deze maatschappij is het ons een soort van aangeleerd om nederig te zijn. Ik groeide op als een groot hiphop-fan en geen van mijn favoriete artiesten zijn nederig. Sterker nog, ze weten niet eens wat dat betekent. Dus om mijn speech extra kracht bij te zetten, wil ik dit moment extra omarmen als een ode aan hen." 

nog niet begonnen

Terwijl het publiek van de Women In Film Gala dacht dat Issa bezig was met haar speech, was ze die nog slechts aan het inleiden. Ook kondigde ze nog even aan dat, wat ze in haar echte speech zou zeggen, geen dingen zijn die ze normaal op de manier vertelt. En het ging als volgt:

"Een award voor beste opkomende ondernemer... Duh bitches. Ik ben de eerste, dus jullie toekomstige hoertjes moeten een diepe buiging voor me maken, tenzij jullie er met jullie weak asses klaar voor zijn om de confrontatie met me aan te gaan. Ik doe alle deuren achter me dicht, dus als je het niet gered hebt om naar binnen te komen... Oops, jouw probleem. In dit geval betekent het woord 'ondernemer': ik heb die shit helemaal zelf gedaan."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie

  • De historische SpaceX-vlucht is vanavond met het blote oog te zien in Nederland

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Archie zat 36 jaar onterecht vast en blaast nu 'America's Got Talent' omver