STER Advertentie
STER Advertentie

When They See Us-mannen krijgen prachtig onthaal bij BET Awards

Maandag 24 juni 2019 - 11:39 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

When They See Us-mannen Antron McCray, Yusef Salaam, Raymond Santana Jr., Korey Wise en Kevin Richardson mochten zondagavond een prijs uitreiken tijdens de BET Awards 2019. De mannen die ooit als The Central Park Five door het leven gingen, werden geïntroduceerd als The Exonerated Five. De vijf mannen die jarenlang onterecht vastzaten en wiens verhaal gedeeld wordt in de Netflix-serie When They See Us, kregen een staande ovatie en een duizelingwekkend applaus van het publiek.

Lees ook: Cardi B grote winnares op BET Awards 2019

Waarheid = fundament

Na het geweldige onthaal namen Antron, Yusef, Raymond, Korey en Kevin het woord op de BET Awards en deelden allemaal een deel van een krachtige boodschap over onrecht: 

  Lees ook: Donald Trump: Geen excuses aan When They See Us-mannen

"We maken allemaal een individuele reis in ons leven. We weten niet waar deze reis ons heen zal brengen of hoe het zal kruisen met die van anderen. Ik wist niet dat ik op een dag een band zou creëren die mij de rest van mijn leven zou binden aan deze mannen. Maar ik weet wel dat het delen van onze waarheden, onze levens voor altijd heeft veranderd. Jullie waarheid is het fundament waar jullie je nalatenschap op bouwen. De herinnering aan jullie zal mensen lang bijblijven nadat we afscheid van jullie hebben genomen."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Winnaars BET Awards 2019

Alle winnaars van de jaarlijkse BET Awards 2019 kan je hier terugvinden. We verklappen je wel alvast dat 2019 het jaar van Cardi B is geworden.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42568-when-they-see-us-mannen-krijgen-prachtig-onthaal-bij-bet-awards"}