STER Advertentie
STER Advertentie

Fabrizio zit tegen een 'zware depressie' aan na Temptation Island Vips

Fabrizio zit tegen een zware depressie aan na Temptation Island Vips
RTL

Dinsdag 23 juli 2019 - 19:03 uur

|

Door:

Milou

Het nieuwe seizoen van de ultieme guilty pleasure Temptation Island Vips is nog maar net van start gegaan, maar de roddels en het drama gaan nu al het internet over. Zo zou de relatie van de Vlaamse Fabrizio en Pommeline, die eerder als verleiders aan het programma meededen, het avontuur niet overleefd hebben. Fabrizio is al meerdere keren gespot met verleidster Julia, maar zou inmiddels alweer een nieuwe lover hebben...

Lees ook: Temptation Island zoekt nieuwe koppels en verleid(st)ers!

Commentaar

Ondanks zijn nieuwe vriendin gaat het naar eigen zeggen totaal niet lekker met Fabrizio. In een interview met het Vlaamse weekblad Dag Allemaal laat hij weten het erg moeilijk te hebben met al het negatieve commentaar dat hij naar aanleiding van het programma krijgt: "Ik zit er volledig door."

BURN-OUT OF DEPRESSIE

Fabrizio geeft aan het liefst duidelijk te willen zijn over de situatie en graag zijn hart te willen luchten, maar zijn contract met RTL houdt hem daarin tegen. Hij laat weten aan RTL gevraagd te hebben of ze een uitzondering willen maken, maar daar heeft hij (nog) geen positieve reactie op gekregen. "Dit gaat nog eindigen met een burn-out of zware depressie."

Zoontje

Waar Fabrizio het ook moeilijk mee heeft, is het feit dat hij een onverantwoorde vader genoemd wordt. Onlangs werd namelijk bekend dat hij een zoontje blijkt te hebben. In het interview liet hij weten hem bewust uit de spotlights te houden.

Pommeline en Mitch

Terwijl Fabrizio lijkt te daten met Miss België-finaliste Maithé Armayones, is Pommeline ook met een andere man gespot: Temptation-verleider Mitch.

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42956-fabrizio-zit-tegen-een-zware-depressie-aan-na-temptation-island-vips"}