Entertainment

Jennifer Lopez is 50 geworden! Zo blijft ze er geweldig uitzien

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez is 50 geworden! Zo blijft ze er geweldig uitzien

Jennifer Lopez vierde de afgelopen weken uitgebreid haar verjaardag met haar speciale It's My Party Tour, maar vandaag is het echt zover: ze is officieel vijftig jaar geworden. Dat leeftijd slechts een getal is, bewijst J.Lo wel. Ze ziet er nog steeds geweldig uit en straalt meer dan ooit tevoren. En dit is hoe ze dat voor elkaar krijgt.

1. Killerbody

Het lichaam van Jennifer Lopez is sowieso insane, maar al helemaal voor iemand van haar leeftijd. Die killerbody komt haar natuurlijk niet zomaar aanwaaien. J.Lo spendeert wekelijks heel wat uurtjes in de gym en daar is een ijzeren discipline voor nodig.

2. Dansen

Jennifer houdt wel van een goede fitnesstraining, maar nog leuker vindt ze het om haar lichaam te trainen door te dansen."Dansen is altijd belangrijk geweest in mijn leven. De tijd nemen om mijn lichaam te bewegen en iets te doen dat zo goed voor me is, is mijn sleutel tot geluk", vertelde de artiest in 2016 aan Hello Magazine.

3. Shine

Jennifer Lopez is een prachtige vrouw en dat komt mede door haar uitstraling. De artiest straalt altijd! Het maakt niet uit wat ze aanheeft, zo'n natural glow is onbetaalbaar. J.Lo doet wel haar best om haar huid zo goed mogelijk te verzorgen. Dat doet ze door heel veel water te drinken, cafeïne achterwege te laten en gezond te eten.

{instagram https://www.instagram.com/p/BtCF3ZwAnPz/ }

4. Slaap

J.Lo zorgt altijd dat ze genoeg slaapt krijgt. "Ik kan dit niet genoeg benadrukken!", zei ze in een interview met InStyle. "Ik zou het liefst iedere nacht negen tot tien uur slapen, maar ik zorg in ieder geval dat ik acht uur slaap krijg."

5. self care

J.Lo vindt het erg belangrijk om niet alleen voor haar uiterlijk te zorgen, maar ook voor haar mentale gezondheid. "Ik denk dat schoonheid van binnen komt", zei ze tegen Hello magazine. "Ik geloof heel erg in meditatie. Als je blij bent en geluk en liefde voelt, straal je schoonheid uit."

Ster advertentie
Ster advertentie