Entertainment

Miley Cyrus en Liam Hemsworth na zeven maanden huwelijk uit elkaar

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Miley Cyrus en Liam Hemsworth na zeven maanden huwelijk uit elkaar

Miley Cyrus en Liam Hemsworth staan bekend om hun onstabiele knipperlichtrelatie, maar daar leek vorig jaar officieel een einde aan te komen toen de twee met elkaar in het huwelijksbootje stapten. Helaas hebben de twee, die al zo'n tien jaar samen zijn, na zeven maanden huwelijk besloten opnieuw een punt achter hun relatie te zetten.

Break up

De geruchten over hun break-up ontstonden nadat Miley zonder trouwring was gespot. Inmiddels heeft een woordvoerder van de 26-jarige zangeres het nieuws bevestigd aan E! News: "Als partners en individuen zijn ze altijd in ontwikkeling en verandering. Ze hebben besloten dat dit het beste is, terwijl ze zich ondertussen focussen op zichzelf en hun carrière. Ze zullen toegewijde ouders blijven voor de dieren die ze samen hebben."

Complex

Kortgeleden noemde Miley in een interview met Elle haar huwelijk al "uniek" en "complex". Ze benadrukte dat ze absoluut geen typische huisvrouw is: "Denken mensen echt dat ik thuis in een fucking schort sta te koken?" Volgens haar begrijpen veel mensen haar moderne kijk op seksualiteit en relaties niet.

"Ik heb een heterorelatie, maar ik voel me nog steeds seksueel aangetrokken tot vrouwen. [...] Ik heb besloten wie mijn partner moet zijn. Dit is de persoon waarvan ik denk dat hij mij het meest steunt."

Relatie

Miley en Liam leerden elkaar kennen op de filmset van The Last Song in 2009, waar ze beiden een hoofdrol in speelden. Ze werden verliefd en raakten in 2012 verloofd. Het jaar erop gingen de twee uit elkaar. Volgens Miley was dat omdat ze zichzelf en elkaar opnieuw moesten ontdekken. Het bleek uiteindelijk geen definitieve break-up, want in 2016 bevestigden ze weer definitief een setje te zijn.

Eind december gaven Miley en Liam elkaar het ja-woord tijdens een lowkey bruiloft. De intieme huwelijksceremonie vond thuis plaats, in Tennessee.

Ster advertentie
Ster advertentie