STER Advertentie
STER Advertentie

Miley Cyrus en Liam Hemsworth na zeven maanden huwelijk uit elkaar

Miley Cyrus en Liam Hemsworth na zeven maanden huwelijk uit elkaar
AFP

Zondag 11 augustus 2019 - 10:35 uur

|

Door:

Elize

Miley Cyrus en Liam Hemsworth staan bekend om hun onstabiele knipperlichtrelatie, maar daar leek vorig jaar officieel een einde aan te komen toen de twee met elkaar in het huwelijksbootje stapten. Helaas hebben de twee, die al zo'n tien jaar samen zijn, na zeven maanden huwelijk besloten opnieuw een punt achter hun relatie te zetten. 

Lees ook: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn eindelijk getrouwd en de foto's zijn cute!

Break up

De geruchten over hun break-up ontstonden nadat Miley zonder trouwring was gespot. Inmiddels heeft een woordvoerder van de 26-jarige zangeres het nieuws bevestigd aan E! News: "Als partners en individuen zijn ze altijd in ontwikkeling en verandering. Ze hebben besloten dat dit het beste is, terwijl ze zich ondertussen focussen op zichzelf en hun carrière. Ze zullen toegewijde ouders blijven voor de dieren die ze samen hebben."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Complex

Kortgeleden noemde Miley in een interview met Elle haar huwelijk al "uniek" en "complex". Ze benadrukte dat ze absoluut geen typische huisvrouw is: "Denken mensen echt dat ik thuis in een fucking schort sta te koken?" Volgens haar begrijpen veel mensen haar moderne kijk op seksualiteit en relaties niet. 

"Ik heb een heterorelatie, maar ik voel me nog steeds seksueel aangetrokken tot vrouwen. [...] Ik heb besloten wie mijn partner moet zijn. Dit is de persoon waarvan ik denk dat hij mij het meest steunt."

Relatie

Miley en Liam leerden elkaar kennen op de filmset van The Last Song in 2009, waar ze beiden een hoofdrol in speelden. Ze werden verliefd en raakten in 2012 verloofd. Het jaar erop gingen de twee uit elkaar. Volgens Miley was dat omdat ze zichzelf en elkaar opnieuw moesten ontdekken. Het bleek uiteindelijk geen definitieve break-up, want in 2016 bevestigden ze weer definitief een setje te zijn. 

Eind december gaven Miley en Liam elkaar het ja-woord tijdens een lowkey bruiloft. De intieme huwelijksceremonie vond thuis plaats, in Tennessee.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • TVOH-kijkers boos op Lil Kleine na wegstemmen 16-jarige Charine

  • Deze twee albino-zusjes veroveren Instagram met hun prachtige foto's

  • Kobe Bryant en 13-jarige dochter omgekomen bij helikoptercrash

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken

  • De doodsoorzaak van Juice WRLD is bekendgemaakt