STER Advertentie
STER Advertentie

Camila Cabello en Shawn Mendes gaan viral met dramatische kusvideo

Donderdag 12 september 2019 - 09:09 uur

|

Door:

Milou

Camila Cabello en Shawn Mendes zijn een van de schattigste celebritykoppels van dit moment. Ze maken samen muziek, treden samen op en maken het op het podium behoorlijk romantisch. Cute, maar het nadeel van als stelletje in de spotlights staan, is dat iedereen wat over je relatie te zeggen heeft. Zo kreeg het stel commentaar op hoe ze kussen: ze zouden eruit zien als vissen... 

Kusvideo

De twee besloten als reactie op de opmerkingen een video op Instagram te plaatsen, die inmiddels als een malle het internet overgaat (3 miljoen views in een uur!). Daarin zeggen ze met een vette knipoog gekwetst te zijn door het commentaar. "Daarom willen we nu laten zien hoe we écht zoenen." Wat volgt is een dramatische natte kus, of beter gezegd: een poging tot elkaar opeten.

Lovestory

De 22-jarige Cubaans-Amerikaanse Camila en de 21-jarige Canadese Shawn waren al jarenlang vrienden voordat ze een relatie kregen. Ondanks alle geruchten werd het nog lang ontkend, maar vorige maand uitte Camila eindelijk openbaar haar liefde voor de zanger.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast

  • Moord op advocaat van kroongetuige Nabil B. is "niet eerder vertoonde aanval op advocatuur"

  • Prinsjesdag 2019: Dit kan belangrijk zijn voor jou