STER Advertentie
STER Advertentie

Kim Kardashian laat Saint, Chicago en Psalm dopen in Armenië

Woensdag 9 oktober 2019 - 07:00 uur

|

Door:

Daisy

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kim Kardashian is op reis naar Armenië en heeft daar volgens E!News gisterenavond iets heel speciaals gedaan: haar drie jongste kinderen laten dopen. Dit zou gebeurd zijn in de kathedraal van Etsjmiadzin, de oudste kathedraal van de wereld. 

kourtney was erbij

Kanye zou volgens de geruchten niet aanwezig zijn geweest bij het dopen van Saint (3), Chicago (1) en de pasgeboren Psalm (4 maanden). Kourtney was er wel bij met haar eigen kinderen Mason, Penelope en Reign en natuurlijk werd het hele proces gefilmd voor hun realityshow Keeping Up With the Kardashians. 

instagram-updates

Drie dagen geleden gaf Kim al op haar Instagram aan dat ze met haar zus naar Armenië zou vertrekken. Ook plaatste ze gisteren een story dat ze op bezoek was in de Etsjmiadzin kathedraal. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

jeruzalem

North (6) werd vier jaar geleden al gedoopt in Jeruzalem, maar voor de doop van haar andere kinderen wilde Kim volgens een bekende naar Armenië om het land waar haar vader vandaan komt te eren. Ze is nu in Armenië voor het World Congress on Information Technologie, waar ze spreekt over social media, privacy en technologie in media en entertainment. 

 

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Vader en zes kinderen leefden jaren afgezonderd in kelder

  • Twitteraar blokkeert agent van Turkse afkomst om zijn achternaam

  • Schokkend: heroïne deed dit in zeven maanden met haar zoon

  • Kijkers verbijsterd door spannende Netflix-thriller 'Fractured'

  • Thuisloze Cassandra (20) in tranen na krijgen sleutel van eigen huis

  • Kanye West bekeert zich tot het christendom