STER Advertentie
STER Advertentie

'Kylie wilde nog een kind, Travis niet'

Kylie wilde nog een kind, Travis niet
AFP

Woensdag 9 oktober 2019 - 10:30 uur

|

Door:

Daisy

Het Amerikaanse US Weekly vertelt via een bron één van de redenen van de breuk tussen Kylie Jenner en Travis Scott. Kylie zou nog een tweede kind willen na Stormi, die nu 20 maanden oud is. Travis wilde dat niet. 

weer samen

Volgens de bron is er een grote kans dat het stel weer bij elkaar gaat komen, maar of Stormi dan een broertje of zusje krijgt is dus nog maar de vraag en makkelijk gaat het niet worden. Het zou namelijk niet het enige probleem van het stel zijn. 

"Ze hebben absoluut trust issues", vertelt de bron die doelt op het moment dat Kylie Jenner ontdekt zou hebben dat hij niet trouw was aan haar. 

"Het is verrassend dat ze uit elkaar zijn, want ze hebben wel erger meegemaakt. Toen ze in februari stiekem in zijn telefoon keek was het veel erger!" 

veel verschillen

De insider vertelt daarnaast dat de twee heel erg veel van elkaar verschillen en dat dat het moeilijk maakt. "Ze zijn heel, heel erg verliefd, maar zij is 22 en haar hele leven bestaat uit Stormi, haar bedrijf en haar familie." 

"Ze wil niet 'gewoon de vrouw van rapper zijn.' Hij is nog jong en zit tot laat in de studio. Zij gaat normaliter vroeg naar bed. Ze hebben echt een andere lifestyle." 

Geen traditionele relatie

Een ander voegt hieraan toe dat Travis een heleboel tijd in zijn huis in Beverly Hills spendeert, "En zij verblijft in Calabasas. Ze hebben dus niet echt een traditionele relatie waarin ze iedere nacht samen spenderen. Dit is gewoon niet een normale relatie, maar ze zijn wel ontzettend verliefd." 

Eerder deze maand werd bekend dat Kylie en Travis een break nemen in hun relatie. Toch melden verschillende mensen dat Kylie nog altijd verliefd is op Travis en dat dit voor beiden geen échte breakup is. Ook de geruchten over vreemdgaan worden door andere bronnen weer stellig ontkent. 

 

Hopen jullie dat Kylie en Travis weer bij elkaar komen?

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Vader en zes kinderen leefden jaren afgezonderd in kelder

  • Twitteraar blokkeert agent van Turkse afkomst om zijn achternaam

  • Schokkend: heroïne deed dit in zeven maanden met haar zoon

  • Kijkers verbijsterd door spannende Netflix-thriller 'Fractured'

  • Thuisloze Cassandra (20) in tranen na krijgen sleutel van eigen huis

  • Kanye West bekeert zich tot het christendom