Entertainment

Social talk: Henkie T kent eigen tekst niet en Lizzo heeft een mini-me

foto: Instagram: 433, Iamcardib, Henkie
  1. Newschevron right
  2. Social talk: Henkie T kent eigen tekst niet en Lizzo heeft een mini-me

Wat voor juicy dingen gebeurden er vandaag op de socials? Waarom verzamelt ASAP Rocky bh's? Heeft Lizzo een mini-me? Check het hier!

Mini Lizzo?

Van sommige filmpjes wist je niet dat je ze nodig had in je leven totdat je ze te zien krijgt. Zo ook deze video die Lizzo op haar Gram plaatste. Een mini Lizzo die haar track Truth Hurts performt: te cute!

Barça-fanmet ballen

Jij hebt vast wel eens tussen een menigte voetbalfans gezeten waarvan je wist dat zij een andere club supporten dan jijzelf. Maar je schreeuwt dan niet van de daken dat je voor het andere team bent, vooral niet als je omsingelt bent door hooligans van het andere team. Deze Barça-fandacht hier anders over en besloot tussen een groep Real Madrid-fans luidkeels voor zijn team uit te komen...

CARDI B DEELT PROVOCERENDE FOTO

Dat Cardi B helemaal happy is met hubby Offset blijkt wel. Zo was ze op vakantie met de rapper voor haar 27e verjaardag en laat ze met deze uitdagende foto zien dat het haar niets boeit wat ze op de Gram plaatst...

lil nas and Jaden smith hebben dubbelgangers

Lil Nas X deelde onlangs een vrij normale foto met Jaden Smith. Of dat lijkt in ieder geval zo. Want wanneer je beter kijkt, blijkt er toch iets niet helemaal te kloppen. Ook Cardi B was erg verward door de foto en reageerde 'What the...' eronder:

a$ap verzamelt bh's

A$AP Rocky heeft onlangs bekend dat hij een seksverslaving heeft. Hij struggelt hier al mee sinds hij in de brugklas zit. Hij heeft laten weten zich er niet voor te schamen en aan deze foto te zien is dat dan ook duidelijk!

Henkie t kent de woorden niet

We hebben allemaal wel een vriend of vriendin die graag met tracks meerapt, maar de tekst eigenlijk helemaal niet kent. Henkie T is er zo een, en zelfs ook met zijn eigen tracks. Zo speelde Defano Holwijn de track Libie af en lukte het Henkie T maar niet om op de woorden te komen. Gelukkig kon Henkie T er zelf ook om lachen en plaatste het zelf online:

Ster advertentie
Ster advertentie