STER Advertentie
STER Advertentie

Kanye West: "Democraten brainwashen zwarte gemeenschap en moedigen babymoord aan"

Dinsdag 29 oktober 2019 - 17:27 uur

|

Door:

Burç

Kanye West heeft Jezus gevonden en omarmt de Republikeinse Partij. Dat is natuurlijk zijn goed recht, maar hij is wel heel fel over de tegenstanders van zijn favoriete politieke partij. Zo claimt de artiest dat de Democratische Partij de zwarte gemeenschap in de VS brainwasht en de ouders er toe zet dat ze abortussen plegen. Deze controversiële uitspraken deed Kanye West onlangs in het radioprogramma van Big Boy. Daarin hadden ze het samen over politiek, zijn nieuwe album Jesus is King en de black culture.

"De Democratische partij heeft het volk gehersenspoeld om onheilige dingen te doen, zoals het gebruiken van de Morning-After-Pil en het stimuleren van de abortus van baby's."

"Afro-Amerikaanse cultuur bestaat niet"

Kanye West wordt de laatste jaren steeds vaker bekritiseert vanwege zijn uitspraken over de zwarte gemeenschap. Daar deed hij in het interview bij Big Boy een schepje bovenop. Ye zei namelijk dat de Afro-Amerikaanse cultuur helemaal niet bestaat. Het is volgens hem een "mengelmoes van consumentisme waarin de Democraten de zwarte gemeenschap gevangen houden". Ondernemerschap en het daadwerkelijk bezitten van iets zouden volgens hem juist nagestreefd moeten worden en dat zijn volgens hem typische waarden van de Republikeinse Partij.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt