Entertainment

T.I.'s dochter liket tweets waarin vader 'walgelijk' en 'bezitterig' wordt genoemd

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. T.I.'s dochter liket tweets waarin vader 'walgelijk' en 'bezitterig' wordt genoemd

T.I. kwam gisteren wereldwijd in het nieuws omdat hij gezegd zou hebben dat hij zijn 18-jarige dochter jaarlijks meeneemt naar de dokter om te controleren of zij nog maagd is. Niet alleen het gros van de mensen vindt dat belachelijk, ook zijn eigen dochter Deyjah Harris lijkt er nu openlijk voor uit te komen dat ze papa's controledrang nogal vervelend vindt.

'walgelijk'

Op social media wordt T.I. voor van alles uitgemaakt door zijn opmerking. Zijn dochter Deyjah lijkt het volkomen met het boze publiek eens te zijn: ook al heeft ze niet in het openbaar gereageerd op de opmerkingen, het lijkt duidelijk wat haar mening is nu ze twee van die tweets waarin staan dat T.I. 'walgelijk', 'bezitterig' en 'controlerend' is heeft geliked.

iggy azalea

Niet alleen onbekenden bemoeien zich er mee, ook Iggy Azalea die sowieso al niet echt lekker gaat met T.I. heeft haar mening geuit. Zo zegt ze dat T.I. een 'enorme vrouwenhater is' en "nooit in staat geweest om een gesprek te hebben met een vrouw zonder dat het klinkt als een preek."

"Ik wou echt dat de vrouwen die hem interviewden iets tegen hem zouden hebben gezegd. Hij heeft ernstige controleproblemen met vrouwen in alle aspecten van zijn leven en heeft therapie nodig."

zoon (15) al seksueel actief

Mensen maken zich niet alleen boos over de controledrang van T.I. over de maagdelijkheid van zijn dochter, ze vinden het nog erger dat hij zich totaal niet drukmaakt over de maagdelijkheid van zijn 15-jarige zoon, die al op zijn 14e seks had en dat bekendmaakte in een realityshow T.I. & Tiny: Friends & Family Hustleover van het gezin van T.I.

"Ik wil dat geen een van mijn kinderen seks heeft voordat het 'tijd' is, maar wie zegt wanneer het tijd is?", zei hij hierover.

"Ik voel me echter wel totaal anders over een jongen dan over een meisje. Dat is gewoon de waarheid en ik denk niet dat er een vader bestaat die je zal vertellen dat hij er anders over denkt."

vrouw moet verplicht seks

De regels op het gebied van seks gaan nog veel verder: zo zou T.I. in een podcast gezegd hebben dat hij ook in zijn huwelijksovereenkomst met zijn vrouw Tiny heeft laten opnemen dat seks verplicht is.

"Wat van jou is, is van mij en wat van mij is, is van jou", vertelt hij. "Dat betekent dat dat kleine ding dat je hebt, die little sex box die je hebt, voor de helft van mij is."

Ster advertentie
Ster advertentie