STER Advertentie
STER Advertentie

Lizzo rockt de rode loper van AMA's met kleinste handtasje ter wereld

Lizzo rockt de rode loper van AMAs met kleinste handtasje ter wereld
AFP

Maandag 25 november 2019 - 14:13 uur

|

Door:

Daisy

Zangeres Lizzo van Truth Hurts was aanwezig op de American Music Awards 2019 en had - naast dat ze er stralend uit zag - ook nog een fantastische accessoire meegenomen die nu wereldwijd viraal gaat: het kleinste handtasje ever. 

prijzen 

Lizzo werd genomineerd voor drie prijzen, maar had er duidelijk geen rekening mee gehouden dat ze een van de drie wel eens in haar tas mee naar huis had moeten nemen. Ze droeg een perzikkleurige Valentino-jurk en had daarbij een tasje van hetzelfde merk, waarvan er slechts drie op de wereld zijn gemaakt. 

big body bitch in valentin-ho custom look

Het tasje bleek een fashion statement van jewelste: bij een foto van haar outfit inclusief 'handtas' op Instagram, schreef Lizzo: "Bag big enough for my fucks to give. Big body bitch in a Valentin-HO custom look for @amas" , waarmee ze verwijst naar haar vollere figuur en het feit dat ook zij gewoon designer kan dragen en het rockt. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De post kan op veel goedkeuring vanuit de mode- en entertainmentscène rekenen. Zo plaatste Marc Jacobs een hartje onder de foto en reageerde Ariana Grande met "cutest".

meer miniatuur

Wat het kleine Valentino-tasje van Lizzo kost weten we helaas niet. Eerder dit jaar bleek dat de miniatuurhandtassen nog wel eens een trend zouden kunnen worden, omdat tijdens de Parijs Fashion Week een aantal modellen al met een exemplaar op de catwalk liepen voor het merk Jacquemus. Die tassen kosten tussen de 200 en 500 euro en zorgden toen al voor veel commotie.  

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Akwasi opnieuw bedreigd nadat foto's van zijn huis op Facebook zijn gedeeld

  • Banken scherpen criteria voor hypotheken nog verder aan

  • Deze Temptation 2020-verleider is vader geworden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Politie bevestigt: lichaam Naya Rivera gevonden in meer in Californië

  • Jongen (14) neergestoken in Rotterdam, twee meisjes (17) aangehouden