STER Advertentie
STER Advertentie

Bizzey doet serieuze oproep op Instagram: "Deel je rijkdom"

Donderdag 28 november 2019 - 17:40 uur

|

Door:

Phoebe

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik vraag mij vaak af wat nog echt is: Instagram, likes, alle bullshit. Iedereen geeft alleen nog maar om materialisme. Mensen denken dat succes of spullen rijkdom zijn. Maar eigenlijk is échte rijkdom gewoon goed zijn voor elkaar." Met deze serieuze en mooie boodschap begint Bizzey zijn oproep op Instagram. Daarmee wil hij mensen met invloed overtuigen om in zijn DM's te sliden en samen met hem de wereld een stukje mooier te maken. Hoe hij dat wil doen is nog niet duidelijk, maar in het filmpje zegt hij wel al met iets bezig te zijn. 

"Dit is een oproep aan iedereen die invloed heeft"

"Dit is een oproep aan mijn collega's, rappers, zangers, influencers en iedereen die een beetje invloed heeft", gaat Bizzey verder. "Ik wil jullie vragen om tijdens deze feestdagen iets te gaan doen voor kids die niet bij familie kunnen zijn of überhaupt geen ouders hebben. Ik wil ervoor zorgen dat wij die rijkdom en luxe niet alleen op Instagram showen, maar dat we echt laten zien wat we zijn. Dat we het goed hebben en dat ook delen."

Reacties

Wat het plan van Bizzey ook wordt om kids te helpen, hij kan nu al rekenen op een hoop support. Zo zijn de comments onder het oprechte filmpje van influencers en mensen met veel invloed al veelbelovend. Qucee, Jay Jay Boske en Bilal Wahib hebben al laten weten achter de rapper te staan. 

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Pakketjes bezorgen is keihard strijden: dit zijn de grootste irritaties

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Gepest jongetje (9) krijgt wereldwijde steun na viral video

  • Overlevende aanslag Hanau doet zijn verhaal

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)

  • Murda en Idaly doen 'Güneş' live bij De Wereld Draait Door