STER Advertentie
STER Advertentie

Deze 10 bekende stelletjes gingen in 2019 uit elkaar

Deze 10 bekende stelletjes gingen in 2019 uit elkaar
EPA

Maandag 30 december 2019 - 11:46 uur

|

Door:

Anais

Helaas zijn er in 2019 weer een heleboel relaties gesneuveld. In celebrity-land vonden er veel pijnlijke break-ups plaats. Vooral in de Kardashian-familie was het een onrustig jaar:

1. Khloe Kardashian en Tristan Thompson

Eerder dit jaar brak Khloes hart toen haar ex-vriend Tristan haar bedroog terwijl ze zwanger was van zijn kindje. Dochter True werd geboren en er werd een poging gewaagd verder te gaan als één gezin. Een paar maanden later ging Tristan opnieuw de fout in. Dit keer met de beste vriendin van Khloes halfzusje Kylie Jenner, namelijk Jordyn Woods. Hierna was de definitief relatie over. Onlangs liet Khloe op haar Instagram weten geen negatieve gevoelens te hebben tegenover haar baby daddy en ook niet voor Jordyn. 

2. Lady Gaga and Christian Carino

Na twee jaar hebben zij dit jaar een punt achter hun relatie gezet. Het management van de 32-jarige Gaga heeft laten weten dat het koppel zonder drama uit elkaar is gegaan. Voor Stefani Germanotta, zoals de artiest echt heet, is dit de tweede verloving die stuk loopt. 

3. Monica Geuze en Lars Veldwijk

Monica en Lars lieten hun fans in november flink schrikken toen ze plotseling via Instagram bekendmaakten uit elkaar te gaan. De twee, die samen dochtertje Zara-Lizzy hebben, hebben er samen voor gekozen uit elkaar te gaan.

4. Bella Hadid en The Weeknd

Na hun break-up in 2016, gaven ze elkaar in 2019 toch nog een kans, maar de relatie hield weer geen stand. Het is over en uit tussen de twee. Voor nu tenminste, want de twee hebben al jaren een knipperlichtrelatie.

5. Jamie Foxx en Katie Holmes 

Hoewel de Jamie Foxx en actrice Katie Holmes hun relatie nooit officieel bevestigd hebben, lijken ze na een een zesjarige relatie uit elkaar te zijn gaan. Kort na deze bekendmaking werd de 51-jarige Foxx hand in hand gespot met een mysterieuze vrouw. Achteraf bleek dit om de 21-jarige Sela Vave te gaan. 

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

6. Travis Scott en Kylie Jenner

Een onrustig jaar op het liefdesgebied voor de Kardashian-Jenner familie. Eerder dit jaar gingen Khloe Kardashian en Thristan Thompson uit elkaar. Een aantal maanden was het de beurt aan halfzus Kylie Jenner. Via Twitter bevestigde de realityster dat zij en rapper Travis Scott niet meer samen zijn. De twee focussen op hun vriendschap en dochtertje Stormi, meldde Kylie op Twitter.

7. André Hazes en Monique Westenberg

Een van de meest besproken break-ups in de Nederlandse media: André Hazes en Monique Westenberg. Deze break-up kon natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Andrés hart werd al snel opnieuw veroverd door Bridget Maasland. De manager van André liet in een verklaring weten dat André en Monique nog van elkaar houden, de liefde ‘zal er altijd blijven’. 

8.  Zayn Malik en gigi hadid 

Niet alleen de Kardashian-Jenner zusjes hebben pech gehad. Ook voor de zusjes Hadid zat de liefde niet mee. Naast Bella, beëindigde ook Gigi dit jaar haar relatie. Na een jarenlange knipperlicht relatie met de Engelse zanger Zayn Malik heeft het stel besloten om zonder elkaar verder te gaan. 

 

9. Martin Garrix En Charelle Schriek 

Martin Garrix maakte vorige maand via Instagram bekend dat hij en zijn vriendin Charelle uit elkaar zijn. 'We houden ontzettend veel van elkaar, maar door onze hectishe levens hebben we besloten allebei ons eigen pad te gaan", meldde de dj. De relatie heeft drie jaar geduurd. 

10. wesley en yolanthe 

"Laat me heel duidelijk zijn: ja, we zijn al langere tijd niet meer samen, nee, we zijn nog niet gescheiden". Zo klonk de bevestiging van Wesley Sneijder op de geruchten over de breuk van de twee. De voetballer en presentatrice zijn na een huwelijk van bijna acht jaar uit elkaar gegaan. 

 

Populair op FunX.nl

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Nieuwe maatregelen kabinet: 'Horeca om 01.00 dicht, maximaal 50 man erin'

  • Rutte: “Het virus is met een comeback bezig”

  • Football manager 2020 nu tijdelijk gratis op te halen

  • Ibrahim (18) kwam als bootvluchteling naar Nederland en shinet nu op Vogue-cover

  • Cardi B en Offset gaan scheiden