STER Advertentie
STER Advertentie

Met deze app kun je een shoutout van Snoop Dogg kopen

Met deze app kun je een shoutout van Snoop Dogg kopen
ANP Kippa

Vrijdag 13 december 2019 - 17:14 uur

|

Door:

Freek

Heb je altijd al een persoonlijke shoutout gewild van je favoriete superster? Dat kan tegenwoordig met de app Cameo. In Nederland hadden we natuurlijk al de persoonlijke filmpjes van Rapper Sjors, maar deze app doet er een schepje bovenop. In de app kun je persoonlijke videoboodschappen bestellen van onder andere Snoop Dogg, Charlie Sheen en Caitlyn Jenner. Van wie zou jij graag een felicitatie ontvangen?

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

“Ik regel jouw zaken voor je”

In de bovenstaande video legt rapper Ice-T uit hoe het werkt; Je zoekt jouw favoriete superster uit op de app, schrijft vervolgens de boodschap die je uitgesproken wilt hebben, je betaalt en dan is het een kwestie van wachten. Of je nou een verjaardagsboodschap wilt sturen, of je aartsvijand wil vertellen hoe je nou echt over hem denkt, het kan allemaal in de app. Ice-T spreekt uit ‘wat het ook is, ik regel jouw zaken voor je.

Uitverkocht

Sommige van de beschikbare celebrities zijn heel erg populair. Allemansvriend Snoop Dogg bijvoorbeeld, hij is tijdelijk niet meer beschikbaar, maar je kunt alvast een alarm aanzetten wanneer dat verandert. Voor een korte boodschap van Snoop leg je wel 750 dollar neer, dus je moet er wel wat voor over hebben. Ook Charlie Sheen is erg populair, voor 550 dollar heb je een erg uitgebreide boodschap van de beste man. Dankzij de app heeft de controversiële auteur toch nog een mogelijkheid zijn carrière een boost te geven.

Populair op FunX.nl

  • Boef en Selma Omari zijn officieel uit elkaar

  • Yannick (21) werkt 7 dagen per week: "Met toewijding kan je veel bereiken"

  • Alicia Keys, Burna Boy en John Legend naar North Sea Jazz

  • Dit zijn alle deelnemers van Boxing Influencers Gold Edition

  • Je kan Mario Kart Tour nu tegen vrienden spelen op je mobiel

  • Boef gaat trouwen met Selma Omari: "We zijn officieel verloofd!"