STER Advertentie
STER Advertentie

Imanuelle Grives biedt excuses aan bij 'Suriname'-première

Dinsdag 18 februari 2020 - 10:25 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Imanuelle Grives verraste maandagavond de bezoekers van de première van de film Suriname door op het podium te verschijnen en de film aan te kondigen. De actrice die de rol van Nadia zou spelen in de film, werd in juli 2019 opgepakt tijdens festival Tomorrowland wegens bezit van grote hoeveelheden drugs. Daardoor nam Fajah Lourens uiteindelijk haar rol over.

Lees ook: Imanuelle Grives krijgt twee jaar cel en €1000 boete wegens drugshandel

Sorry

Imanuelle Grives kreeg een warm welkom van de bezoekers van de première. De actrice bood vervolgens heel wat mensen haar excuses aan voor de gevolgen van haar daden: "Sorry producenten, crew, cast, sorry black community, publiek, collega's, fans. Sorry dat ik mijn professionaliteit en mijn voorbeeldfunctie niet heb gerespecteerd en heel veel mensen daarmee negatief heb benadeeld."

Daverend applaus

Imanuelle sloot haar excuses af met een speciale shout out naar Fajah Lourens voor het overnemen van haar rol in Suriname. De openhartigheid van Grives leverde haar een daverend applaus op en daarmee lijkt ze alle negatieve gebeurtenissen toch positief af te sluiten.

Suriname

Het crimedrama Suriname met Josylvio en onze eigen Fernando Halman draait vanaf donderdag 20 februari in de Nederlandse bioscopen. Daarin speelt Rodney Lam ene Winston, een man met een crimineel verleden die zich verkiesbaar stelt als president. De criminele guys doen er echter alles aan om Winston te herinneren aan waar hij vandaan komt.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin

  • Stel in India noemt pasgeboren tweeling Corona en Covid