STER Advertentie
STER Advertentie

Latifah weg bij haar label: "Ik ben een leider, geen volger"

Maandag 24 februari 2020 - 09:49 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Latifah bracht vorig jaar eindelijk weer nieuwe muziek uit. Van Een Meisje Naar Een Vrouw volgde haar debuutalbum On My Way op. Bij Club Hub onthult Latifah dat ze eigenlijk ontevreden is over haar album. Daarom heeft ze besloten weg te gaan bij haar label.

Latifah: "Ik heb sinds 2016 niets meer gedropt en dan moet ik horen dat mijn album-tracklist veranderd is."

Tracklist

"Toen ik mijn album ging droppen was het een hele andere tracklist dan we hadden afgesproken", vertelt Latifah. De tracklist kwam voor haar als een onwelkome verrassing. "Ik wil gewoon hoe ik het wil. Ik ben een leider, geen volger."

Latifah legt ook uit waarom ze zo ontevreden was over de veranderde tracklist. "Ik had sinds 2016 geen muziek meer uitgebracht, dus wilde ik gelijk vurig komen." Dat is volgens haar niet gelukt: "Ik vind het album niet superstrong." Een van de tracks die van haar album werd gehaald, is een samenwerking met Anouk. "Dat was iemand naar wie ik opkeek als jong meisje. Ik zei tegen me moeder: 'Als ik groot ben, ga ik een track met haar maken'. Toen het werkelijkheid was, werd het me weer ontnomen."

Timbaland
Wanneer er weer nieuwe muziek uitkomt, weet Latifah nog niet. Wel vertelt ze dat er al veel songs klaarliggen. En wie weet komt daar wel een samenwerking met Timbaland bij! De legendarische producer volgt Latifah namelijk sinds kort op Instagram.

Latifah vertelt bij Club Hub dat ze schrok toen ze opeens zag dat niemand minder dan Timbaland haar foto had geliket: "Hij is echt de GOAT." Het is haar droom om ooit met hem te samenwerken: "In 2019 had ik tegen hem gezegd dat het mijn droom was om op een van zijn beats te rappen, dus hopelijk gaat hij dat nu zien. Want hij volgt me gewoon. Ik kan het niet geloven!"

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin

  • Stel in India noemt pasgeboren tweeling Corona en Covid