STER Advertentie
STER Advertentie

Kritiek op actrice Malika Haqq wegens inplannen makeover na bevalling

Donderdag 27 februari 2020 - 11:36 uur

|

Door:

Anais

Een foto van Khloe Kardashianbest friend Malika Haqq heeft veel tongen los gemaakt. De 36-jarige Malika is namelijk in verwachting van haar eerste kindje, maar op Instagram plaatste ze een foto waarbij ze liet weten al een afspraak te hebben staan voor een makeoverna haar bevalling. 

Makeover

Malika schrijft bij haar foto: "Net even gestopt om mijn favoriet Dr. Jason Diamond te zien. Mijn post-pregancy makover staat gepland. Ik kan niet wachten!" Deze makeover houdt in dat je door middel van plastische chirurgie je figuur van voor je zwangerschap weer terugkrijgt. Het is een trend onder beroemdheden. Zo heeft Dokter Jason Diamond eerder al andere sterren als Amber Rose en Kim Kardashian onder het mes gehad.

KRITIEK 

Onder Malika's foto laten veel mensen weten het onbegrijpelijk te vinden dat de actrice de makeover wil ondergaan. Zo reageert iemand: "Serieus? Bij het krijgen van een kind horen littekens, als je deze niet kunt accepteren zou je geen moeder moeten zijn." Een ander zegt: "Dit is triest. Body positivity is zo belangrijk voor jonge meiden die naar je opkijken. Ik bid voor een veilige en gezonde bevalling."

 comments malika 1

comments malika 2

BABY  DADDY

De 36-jarige actrice is al een tijdje in verwachting van haar eerste kindje. Een lange tijd was niet bekend wie de baby daddy van haar nog ongeboren zoontje is. Na een lange stilte liet ze onlangs weten dat haar ex-vriend, rapper O.T. Genasis, de vader is.   

Populair op FunX.nl

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • Amerika neemt harde maatregelen tegen China om Oeigoeren

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Boef vertelt bij 'Andy in de Auto' over Selma Omari en zijn nieuwe album