STER Advertentie
STER Advertentie

Monica Geuze laat lipfillers verwijderen: "Het lijkt alsof het is gaan ophopen"

Dinsdag 10 maart 2020 - 13:47 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Monica Geuze heeft haar lipfillers laten verwijderen. In een nieuwe vlog vertelt ze waarom en laat ze haar volgers een klein stukje van de behandeling zien.

OPgehoopt

"Het is niet zoals ik zou willen", zegt Monica in de vlog over haar lippen. Hoewel het al vier jaar geleden is dat ze voor het laatst haar lippen heeft laten opspuiten, lijkt het alsof ze de fillers continu bijwerkt. "Het lijkt wel alsof het is gaan ophopen." De realityster bezocht daarom een cosmetische arts om te kijken of er iets aan haar opgezwollen lippen gedaan kan worden. 

48 uur

Uiteindelijk kreeg Monica een paar prikjes in haar lip van de cosmetische arts: "Dat reageert op het spul dat er blijkbaar nog in zit. Binnen 48 uur zou het er compleet uit moeten zijn." Een dag later lijken haar lippen inderdaad minder dik. "Ik heb het idee dat het al minder is, maar dat zou ook kunnen komen doordat het tussen mijn oren zit."

Complimenten

In de comments krijgt Monica veel complimenten over haar lippen. "Je lippen zien er echt een stuk beter uit", laat een YouTuber weten. "Het past veel mooier bij je gezicht", schrijft een andere gebruiker.

Populair op FunX.nl

  • Akwasi opnieuw bedreigd nadat foto's van zijn huis op Facebook zijn gedeeld

  • Banken scherpen criteria voor hypotheken nog verder aan

  • Deze Temptation 2020-verleider is vader geworden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Politie bevestigt: lichaam Naya Rivera gevonden in meer in Californië

  • Jongen (14) neergestoken in Rotterdam, twee meisjes (17) aangehouden